2777
2789
عنوان

خونمون ب معنای واقعی سنگینی داره

301 بازدید | 41 پست

سلام خوبین شب تون بخیر. من تو عقدم خونه پدرم هستم ب معنی واقعی سنگینه ی سید بهم گفت سوره بقره تا چهل روز پخش کن حتی اگ اذیتت کردن ادامه بده امروز روز اول بود از زمان پخشش سر درد حالت تهوع گرفتم ی عروس هلندی دارم این حیوون تا قبلش اروم بود با خودش بازی میکرد یکدفعگی چنان خودشو ب در دیوار میزد ک بالش یکم زخم شد تا گرفتمش و رفت زیر موهام قایم شد بعد اونم وسیله ها الکی میفتادن نمیدونم بازم ادامه بدم یا ن

آره ادامه بده 

منم امتحان میکنم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم شنیدم برای سنگینی خونه خوبه و چند شب پیش گذاشتم سوره بقره رو...به قول شما یه حال عجیبی شدم دیگه ...

منم با این اقا صحبت کردم گفتم اینطوری، شده گف ادامه بده شب هم ک همسرم اومد بی دلیل دعوامون شد اصلا نفهمیدم سر چ چیزی ما بحث کردیم اخه