2777
2789
این تحقیقات ت از چند نفر هست بعد معیار آدمهای جهان مگه شمایید چون نداری بقیه هم نداشته باشند

معیار خودت چیه ؟؟

معیار من تو زندگی اولینکه انسان خوبی باشه  بعد همسر و پدر خوب  معیار من برای ازدواجم قطعا نیاز جنسی که زود از کلم میپره خودمو یک عمر بدبخت نمیکنم و با عقل پیش میرم نه شهوت و نیاز جنسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی این یه مورد نگاه جامعه به هردو نفرشون بد و نفرت انگیزه هم مردی که صیغه میکنه و هم زنی که صیغه می ...

نه عشقم نمیشه نگاه به زن خیلی بدتره برا مرد میگن اره دیگه نیاز داشته

برای درصد عظیمی از جامعه مثل استارتر نیاز جنسی زن تعریف نشده فکر میکنن مرد رابطه میخواد زن پول

نه عشقم نمیشه نگاه به زن خیلی بدتره برا مرد میگن اره دیگه نیاز داشتهبرای درصد عظیمی از جامعه مثل است ...

نه اتفاقا به زنی که صیغه میشه هم نگاه بد دارن میگن خونه خراب کنه.

نیاز جنسی یه موضوع دیگه ست.تو این سایت من تا حالا ندیدم کسی بگه بخاطر نیاز جنسی ازدواج کردم.همه بخاطر فشار خانواده و ترس از بالا رفتن سن میگن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نه اتفاقا به زنی که صیغه میشه هم نگاه بد دارن میگن خونه خراب کنه.نیاز جنسی یه موضوع دیگه ست.تو این س ...

چرا بابا به خدا خودم تو سایت چند مورد دیدم .

طرف با دوستش رابطه داشته میگیم این ادم خوبی نیستو  چرا ایتکاروکردی میگه به خاطر نیاز 

نه اتفاقا به زنی که صیغه میشه هم نگاه بد دارن میگن خونه خراب کنه.نیاز جنسی یه موضوع دیگه ست.تو این س ...

منم همینو میگم اصلا متوجهی چی میگم؟کسی به مرد نگاه بد نمیکنه ولی به زن چرا

زن اگر بگه میاز جنسی دارم هزار تا سرکوفت بهش میزنم مثل تاپیک استارتر

منم همینو میگم اصلا متوجهی چی میگم؟کسی به مرد نگاه بد نمیکنه ولی به زن چرازن اگر بگه میاز جنسی دارم ...

سرکوفت چی زدم چرا حاشیه میکنی عزیزم😅😂.

من فقط میگم طرف شوهرش اعتیاد داره 

مادرشوهرش دخالت میکنه 

طرف خونه پول هیچی نداره فقط خودشو شناسنامشه 

یا چندبار دیده خیانت میکنه  بهش میگی مگه اینارو دوران عقد ندیدی نشاختی چرا قبول کردی میگه به خاطر نیاز 

یا طرف میگه با دوستم رابطه داشتم میترسم و فلان 

باز میگی چرا رفتی اینکارو کردی میگه نیاز 

برام تعجب اور بود خب 

سرکوفت چی زدم چرا حاشیه میکنی عزیزم😅😂.من فقط میگم طرف شوهرش اعتیاد داره مادرشوهرش دخالت میکنه طرف ...

تو جامعه ای که زن هرجور بخواد نیاز جنسیشو غیر شوهر کردن برطرف کنه بهش هزار تا برچسب میزنن راه حل متفاوتی دارین؟

معیار خودت چیه ؟؟معیار من تو زندگی اولینکه انسان خوبی باشه بعد همسر و پدر خوب معیار من برای ازدواج ...

گفتی نداری پس نمی تونی اونها رو هم قضاوت کنی 

اونها هم قطعا یکی از معیارهاسون بود و نه همه 

و از گزینه هایی که جذب شون میشدند می توانستند انتخاب کنند 

و صد در صد پیش بینی بدبختی شون رو نمی کردند 

و اون آدمها رو هم همسر و پدر خوب میدیدند

منم همینو میگم اصلا متوجهی چی میگم؟کسی به مرد نگاه بد نمیکنه ولی به زن چرازن اگر بگه میاز جنسی دارم ...

اصلا منظور استارترو نفهمیدی فاز فمنیستی برداشتی😂 همون نگاهی که به مرد صیغه ای هست به زن هم هست.مرد با هم.جنس خودش که صیغه نمیکنه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️