2777
2789
تو جامعه ای که زن هرجور بخواد نیاز جنسیشو غیر شوهر کردن برطرف کنه بهش هزار تا برچسب میزنن راه حل متف ...

راه حل شما اینه که ایران هم بشه تایلند؟؟؟؟؟

بنده چیز دیگه میگم شما چیز دیگه تجزیه تحلیل میکنین .

چرا اصلی ول کردی چسبیدی فرعی؟؟

متوجه حرفم هستین ؟؟

تاپیک نزدم برای دعوا  داریم دوستانه صحبت میکنیم  دوست عزیز .

من میگم این همه عیب داره این مشکل داره چرا قبول میکنی که یه ادم معتاد  دست کش یا دست بزن خیانتکار که زبونش برات ۷ متره  بله بگی و ازدواج کنی ؟؟!! مگه نمیبینی ازدواج باهاش هیچ اینده و خوشبختی نداره   فقط به خاطر نیاز ازدواج کنی به نظرم اصلا دلیل خوبی نیست 

چون میدونی هییچ هیچ نمیارزه که خودتو یه عمر بدبخت کنی با فلاکت و مشکوک بودن بهش زندگی کنی  اونم فقط به خاطر نیاز 

من نمیگم طرف نباید نادیده بگیره نه ولی دلیلی برای بدبخت شدن اصلا خوب نیس

اصلا منظور استارترو نفهمیدی فاز فمنیستی برداشتی😂 همون نگاهی که به مرد صیغه ای هست به زن هم هست.مرد ...

خلی یا یه تخته ات کمه؟تو جامعه نیستی سرتو تو برف کردی؟دوتا پست قبل خودت گفتی نگاه به زنا بدتره

زنی که سواد داره و شغل داره ولی فمنیست میست ازارم میده بیخود میکنی از امگاناتی حه با جنگیدن برات فراهم کردن استفاده میکنی چرتم میگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راه حل شما اینه که ایران هم بشه تایلند؟؟؟؟؟بنده چیز دیگه میگم شما چیز دیگه تجزیه تحلیل میکنین .چرا ا ...

بله نیاز جنسی برای تنها دلیل ازدواج اصلا منطقی نیست 

ولی از لحاظ روانشناسی نیاز جنسی هیچ یکی با یکی دیگه یکسان نیست که سما خودتو با بقیه مقابسه کنی

برای زن تو ایران راه رفع نیاز جنسی جز ازدواج نیست

اگر مردا صیغه کنن راحت ایران تایلند نیست؟هزار تا زن تو ازدواج هزار تا حقشون رو از دست بدن چونراه دیگه ای نداشته باشن ایران رو بهشت برین میکنه؟

اصلا منظور استارترو نفهمیدی فاز فمنیستی برداشتی😂 همون نگاهی که به مرد صیغه ای هست به زن هم هست.مرد ...

والا اصلی رو ول کرده چسبیده فرعی 

اصلا نمیفهمن من چی میگم یه چیز دیگه برداشت میکنن و جواب میدن  کم مونده یه تیر بردارن رگبار بگیرن منو شمارو 😂😂.

بله نیاز جنسی برای تنها دلیل ازدواج اصلا منطقی نیست ولی از لحاظ روانشناسی نیاز جنسی هیچ یکی با یکی د ...

عیب نداره عزیزم حرف حرف تو ،،،، دور از جونت یا  من خرم نمیفهمم چی میگی  یا من نمیتونم منظورمو درست بگم 

ارث بابای همو نخوردیم 

لطفا از تاپیک برو بیرون 

خلی یا یه تخته ات کمه؟تو جامعه نیستی سرتو تو برف کردی؟دوتا پست قبل خودت گفتی نگاه به زنا بدترهزنی که ...

نی نی یارهای محترم لطفا کامنت های بی ادبانه این معلوم الحال رو بخونید.خیلی بی تربیته

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
عیب نداره عزیزم حرف حرف تو ،،،، دور از جونت یا من خرم نمیفهمم چی میگی یا من نمیتونم منظورمو درست ب ...

چشم عزیزم ایشالا موفق باشی

فقط امیدوارم بچه ات دختر نباشه که بدبخت میشه😢

نی نی یارهای محترم لطفا کامنت های بی ادبانه این معلوم الحال رو بخونید.خیلی بی تربیته@niniyar_1 @nin ...

عزیزم صفحه قبلی که گفتم وقتی همچین موردی دیدم همش حس میکردم یه دختر ۱۶ ساله باشه  و دقیقا این کاربر هم ۲۰ سالس 😐😁