2777
2789
عنوان

پدرم خود کشی کرده یک ماهه داغونم

200 بازدید | 9 پست

سلام وقتتون بخیر پدرم ۳۵ روزه خودکشی کرده با قرص برنج همش ۴۴ سال داشت من ۲۳ سالمه با پدرم خیلی رفیق بودیم از قلیون و مشروب باهمدیگه میخوردیم مادرم داشت طلاق میگرفت کل دارایی پدرمو کشید بالا و برای پدرمم مهندس یه شرکتی بود پاپوش درست کرد پدرم افتاد زندان چکاش همشون برگه شد از زندان به قید سند ازاد شد چند ماه بعدش طلبکاراش با مامور میان که پدرمو ببرن پدرم جلو همشون قرص برنج خورد من خیلی داغونم فقط یه زن دارم ۴ سال عقد بسته ایم یه دادتش ۴ ساله دارم مادرمم نمیذاره چند ماهه داداشمو حداقل ببینم اروم شم نزدیک ۴/۵ میلیارد از دارایی پدرمم کشید بالا و رفت منم رفتم داداشمو ببینم رفته ازم به عنوان دعوا و سر و صدا شکایت کرده  خونواده پدریمم از جمله پدربزرگ و مادربزرگم دیگه یادی از من نمیکنن چکار کنم😞😞🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتش کنه کاری نمیتونی بکنی اون مادر و خونواده بودو نبودش دیگه فرقی نداره بزور که نمیشه گدایی محبت بکنی  بفکر زندگی خودت باش و زندگیتو با همسرت ادامه بده مشروبو قلیانو هم بذار کنار برای پدرتم استغفار بکن 

متاسفم واقعا 

خدا صبرتون بده و پدرتون رو هم بیامرزه 

الان باید امید و دلخوشیتون همسرتون باشه 

به این فکر کنید که اون هنوز هست، بهش پناه ببرید باید بدونه بهش نیاز داری