2777
2789

چرا تو نی نی سایت به هرکی میگی چرا بااین ازدواج و انتخابت خودتو بدبخت کردی مگه نمیدونستی  میگه به خاطر نیاز جنسی ازدواج کردم؟؟؟

چراازاین نیازها ما نداشتیم و نداریم 😂😂😂

والله  انگار من خیلی ادم عجیب غریبم 😂

ولی تو کتم نمیره ادم به خاطر نیاز خودشو بدبخت کنه 

یااینکه ازدواج رو خاله بازی میدونن

اتفاقا من اصلا ندیدم این و بگن

بیشتر میگن‌بخاطر فرار‌ از خانواده

که این موضوع قابل قضاوت نیست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا تا وقتی صیغه برا مرد حلله برا زن گناه و عیبه خیلی زنا اینکارو میکننحالا شما چون نیاز جنسی نداری ...

خب اون مردا با هم.جنس خودشون صی.غه میشن مگه؟!!

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اتفاقا من اصلا ندیدم این و بگنبیشتر میگن‌بخاطر فرار‌ از خانوادهکه این موضوع قابل قضاوت نیست

من هردو مورد رو دیدم .

اینی که شما گفتین رو حرفی ندارم و خودمم دلم براشون کبابه چون همچین موردی دارم تو خانوادم و درک میکنم اما برای نیاز واقعا حس میکنم یک دختر بچه ۱۶ ساله پشت گوشیه و داره این حرف رو بهم میزنه

من نشنیدم اینو بگن

معمولاً میگن به اجبار خانواده یا قبل ازدواج این طور نبوده

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.