2777
2789
عنوان

من لباسای فوق العاده دخترونه میپرشم قیافمم خیلی بچه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا مثل توام اینقد گلسر دارم و همیشه میزنم و کلا تن صدام روحیاتم علایقم رفتارم و لباس پوشیدنم ...

هرجوری خودت راضی باشی مهم همونه من شوهرم بدش میاد دوسداره مثل خانما بگردم 

همون شکلی که نوجوونا میپوشن

والا نوجوونا اکثرا یا تو فازن و لباسای دارک و گلوبند و اکسسوریای دارک میپوشن یا کژوال میپوشن مثلا هودی، دورس

یسری نوجوونام دوس دارن بزرگ دیده شن لباسای بزرگونه میپوشن

هیچکی دخترونه نمیپوشه😂

لاااایک نکنننن😤
هرجوری خودت راضی باشی مهم همونه من شوهرم بدش میاد دوسداره مثل خانما بگردم

شوهر منم بدش میاد 

ولی من خوشم میاد

کل اتاق مجردیم صورتی و گوگولی و پر از پروانه بود عروسک داشتم اینجا مجبورم خانومانه باشم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

این پدوفیلی یعنی چیحالا ده سال اختلافم باشه نمیشه گفت پدوفیلی یه چیزی یاد گرفتنمرد هر چه پخته بهتر

پخته نیس دختر بچه بش میدن ک عقلش کامل نباشه بهشون گیر نده ساده باش و زود رام بشه ضمنا پدوفیلی هم هستن

من همیشه بیادت میمونم ...

ببخشید شاید همسرش از خودش بزرگتر باشه خب

خب بزرگترم باشه این کلمه پدوفیلی برای اونایی ک بیشتر کشش پیدا میکنن به بچه سن

چه پسر چ دختر

حالا مثلا یه دختر ۲۰ ساله ک دیگه بچه نیست با یه مردی زندگی کنه ده سال ازش بزرگتر ک پدوفیل نمیشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

عکس میزاری ؟

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

عکس گذاشتی لایکم کن 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥