2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2955 بازدید | 122 پست

من میخوام بدونم الان میخواین چیکار کنین؟میخواین دلداری و تایید بشنوین یا حقیقت و حرف خیرخواهانه و درستو؟اگه تایید میخواین که چرا تاپیک زدی؟و اگه دنبال راهنمایی هستین چرا قبولدار نمیشین؟

مشاوره چی گفت

تست شخصیتی که گرفت گفت این اقا خیلی هیجانی برخورد می‌کنه تو زندگی 

معذرت زندگی اصلا نداره و حداقل پنج سال طول می‌کشه اونم شاید درست بشه و باید خیلی صبوری کنی 

ولی همسرم این اواخر دیگه همه چیزو ول کرده بود نیومد درستش کنیم ...فقط حرف میزد می‌گفت دوستت دارم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میخوام بدونم الان میخواین چیکار کنین؟میخواین دلداری و تایید بشنوین یا حقیقت و حرف خیرخواهانه و در ...

تو حرفای من سوال دیدید؟؟؟؟ 

صرفا درد ودل بود ! 

تست شخصیتی که گرفت گفت این اقا خیلی هیجانی برخورد می‌کنه تو زندگی معذرت زندگی اصلا نداره و حداقل پنج ...

من میدونم شخصیتش چطوریه تا به حال بهت گفته باور نمی کنم زن دارم یا تو زنمی هنوز باورش نمیشه زندگی تشکیل داده 

اگه این شخصیت رو داشته باشه خودت عذاب می کشی

من میدونم شخصیتش چطوریه تا به حال بهت گفته باور نمی کنم زن دارم یا تو زنمی هنوز باورش نمیشه زندگی تش ...

نه اینطوری نیست ... من اوایل فکر میکردم چون تازه متاهل شده طبیعیه خامی داشته باشه 

اما بعد ها دیدم مثل بچه کلاس اولی هست چیزی رو وقتی می‌فهمه درسته و باید اصلاح کنه چندروز بیشتر نمیتونه اصلاح کنه بعدش بدتر از قبل میشه 

عزیزم یک کلام بگم چون این شخصیت رو از نزدیک می شناسم به دردت نمیخوره

می‌دونم😔 برای همین ناراحتم که ته دلم می‌دونم آدم زندگی نیست ولی دلم یه حالیه 

دستاش یادم میفتع بغض میکنم

می‌دونم😔 برای همین ناراحتم که ته دلم می‌دونم آدم زندگی نیست ولی دلم یه حالیه دستاش یادم میفتع بغض م ...

باهاش خیلی بحران ها رو پشت سر میگذاری و فقط این وسط خودت نابودی میشی  شاید توی سن ۴۰سالگی درست بشه اون موقع عقلش کامل میشه

باهاش خیلی بحران ها رو پشت سر میگذاری و فقط این وسط خودت نابودی میشی شاید توی سن ۴۰سالگی درست بشه ا ...

همین الانشم نابود شدم 

خودش دشیب وسط اشک ریختن ها می‌گفت چی کشیدی از دست من دختر الان دارم میفهمم 

هی می‌گفت خودمو نمیبخشم خیلی اذیت شدی خیلی اشک ریختی خیلی غصه خوردی 

می‌گفت قربون تار موهای سفیدت که من باعثش شدم برم

دیشب اصلا عجیب بود به جای اینکه با این حال بد بگه بمون نرو یه جوری حرف میزد انگار قراره بمیرم و هیچکارش نمیشه کرد

همین الانشم نابود شدم خودش دشیب وسط اشک ریختن ها می‌گفت چی کشیدی از دست من دختر الان دارم میفهمم هی ...

دنبال راه حل نیستن فقط قبول می کنن اینجای کار اشتباه رفتن واصلا درست نمی کنند  بیشتر بچه بازی درمیارن تا حالا دیدی با بچه ها رابطش چه طوریه هم بداخلاقه هم دوست داره اذیتشون کنه خیلی کم پیش بیاد قربون صدقشون بره