2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 122 پست
😂😂😂برای منی که همه خانوما حسرت عشقی که بهم داشتو میخوردن نگو عزیزم ایناا فیلمههه مهم جنمه بتونه ز ...

یعنی میگی گریه های دیشبش و حال خرابش فیلم بود.

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

دیدگاه بقیه حس منو به خودم عوض نمیکنه گلم که بدم بیاد ... اما دیدم سنتون رو زدید ۳۶ آدمی به این سن غ ...

ببین بذار رک بهت بگم خیلی دوست داری خودتو عقل کل و بزرگ وفهمیده نشون بدی شاید هم باشی دوست داری شوهرتو تغییر بدی اینجور که تو میخای باشه  اون اینجور بزرگ شده اگه میخای تغییرش بدی حداقل پله پله جلو میرفتی  زمان میذاشتی برای هرخصلتش  توهمه رو میخاستی یجا درست کنی که نشده و نا امید شدی باید سیاست هم توی راه داشته باشی که نداشتی و رک حرفتو به شوهرت میزدی دوران عقد دوران خوشی بوده و دوران  شناخت تو بهش میگفتی درست کن این اخلاقت اما اون همینجور بوده پنهانکاری و دروغ گفتن خصلتی بوده که داشته از قبل او بوده داشته نشات گرفته از رفتار یکی از والدینش بوده باید با زمان و باسیاست درست میکردی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ندونه که خب تو خوابه بنده خدا،چیکارش داری بذار خوش باشه

اخه این پسره، دوس پسره دوستم بود. قرار بود باهم ازدواج کنن ولی پسره عوضی غیب شد و بعدش مشخص شد بااین دختره ازدواج کرده. شش ماه بعده ازدواج زنگ زده بود به دوستم ک بیا باهم باشیم. 

دلم خیلی برا دوستم میسوزه. دلش میخواد یه جوری به گوش زنه برسونه ک بفهمه ولی هیچ شماره ایی هیچ نداره ک بهش بفهمونه

ببین بذار رک بهت بگم خیلی دوست داری خودتو عقل کل و بزرگ وفهمیده نشون بدی شاید هم باشی دوست داری شوهر ...

از کجا میدونید نکردم و سیاست نداشتم خانم محترم و آدم شناس ؟ هوف

مردا بلدن گریه الکی بکنند با چشم دیدم مردا از زنا پیچیده ترن

معمولا آقایون گریه نمی‌کنند اگر بکنند واقعی هست آخه ... 

نمیدونم گیج شدم 

هرچند مهم نیست گریه کردنش پاگیرم نمیکنه 

مگر اینکه تلاشی کنه

از کجا میدونید نکردم و سیاست نداشتم خانم محترم و آدم شناس ؟ هوف

باشه تصمیم زندگی خودته مرد بی احساس به تورت نخورده حداقل زمان بهش میدادی بعد اینجا یعنی نی نی سایت ادمو بدبخت میکنه اینجا نظر نپرس پشت این کیبوردها معلوم نیست کیا نشستن و دارن تایپ می کنند

یعنی میگی گریه های دیشبش و حال خرابش فیلم بود.

برای من نزدیک دوساعت زجه زدددد هنوز یادمه ....

ولی نموند ...

تو دادگاه قسم میخورد عاشقمه ولی یه بار رحم نکرد بهم یه بار زنگ نزد بگه برگردیم بسازیم

پس چه ارزشی داشت اون گریه 

ولی دوستم مامانو باباش شوهرشو انداختن بیرون و.... بازم مرده با پدرو مادرش اومد و برا زندگیش جنگید 

برای من نزدیک دوساعت زجه زدددد هنوز یادمه ....ولی نموند ...تو دادگاه قسم میخورد عاشقمه ولی یه بار رح ...

مشاور می‌گفت بعضی مرد ها واقعا دوستتون دارن ولی فقط شهامت ندارن اما حسشون واقعیه

باشه تصمیم زندگی خودته مرد بی احساس به تورت نخورده حداقل زمان بهش میدادی بعد اینجا یعنی نی نی سایت ا ...

نظر نپرسیدم که درد ودل کردم ...

وگرنه هیچ کدوم از شما نمیدونید من چقدر تلاش کردم 

تا الان خیلی بهش فرصت دادم طوری که خودم دلم می‌سوخت هی با خودم میگفتم خب لعنتی استفاده کن از فرصت دیگه ولی جنم نداشت 

زبون چیز قشنگیه ولی برای مرد غیرت مهمه عرضه مهمه

مشاور می‌گفت بعضی مرد ها واقعا دوستتون دارن ولی فقط شهامت ندارن اما حسشون واقعیه

خوب درسته 

منم دیدم عشق به کار من نمیاد وقتی توانایی حفظ زندگیشو نداشته باشه اول و اخر مجبور میشم جدا بشم 

چون دیدم عموهاش هم با بچه جدا شدن اونا هم خیلی احترام خانوماشونو داشتن اما چون جنم نداشتن اخر زندگیشون با بچه به جدایی کشید

خوب درسته منم دیدم عشق به کار من نمیاد وقتی توانایی حفظ زندگیشو نداشته باشه اول و اخر مجبور میشم جدا ...

آفرین دقیقا اینم فامیلاشون اینطورین 

اصلا پدرش همینطوره