اگه میخوای گزارش بزنی یا بحثو منحرف کنی از همین اول برو از تاپیک برو بیرون مشکلات بقیه رو حتما نباید شماام تجربه کنی و نمیخوام کسی راجب طرز صحبتم نظر بده
خب عزیزم باید بری پیش روان درمانگر حتی اگر لازمه قرص بخوری ، هر کاری یه راه حلی داره به صرف اراده کردن نمیشه افسردگی رو شکست داد ، برای رفع افسردگی باید ورزش کنی مرتب ، درمان شناختی رفتاری اگر به روان درمانگر خوب دسترسی نداری با کتاب برو جلو کتاب افسردگی ، از حال بد به حال خوب رو درمان شناختی افسردگی کار می کنه بخون و تمریناتش رو انجام بده ، مدیتیشن و کتابها یا پادکست های مثبت اندیشی و اعتماد به نفس با این چیزا باید روحیه تو تغییر بدی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نیمه پر لیوانو بعد اون همه گریه سراینکه اگ قبول بودم الان سرکار بودم سخته دیدنشم
پایان هر سختی آسانی هس خودشو سرزنش نکنه صبور باشه خدا هممونو امتحان میکنه اصلا بدنیا آورده که امتحانمون کنه ایشونم سخت نگیره مثبت اندیش باشه سختیا تموم شده ان شالله سرکار رفت بلکه با همکاری واسطه ای با کیس مناسبی آشنا شد و ازدواج موفق کرد
خواهر عزیزم بیکاری افت زندگیه . هیچ کاری هم که نداری پاشو کمک مامانت خونه داری کن . ما زنای خونه دار و بچه دار دیگه وقت افسردگی نداریم . من یه روز درماه که پریود باشم به خودم استراحت نسبی بدم همون روز افسردم