2777
2789
عنوان

شما جای این دختر بودید افسردگی نمیگرفتید آقایون نیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 105 پست
خیلی سعی میکنم تلاش میکنم ولی شب ک میام خونه حالم بده

خب عزیزم باید بری پیش روان درمانگر حتی اگر لازمه قرص بخوری ، هر کاری یه راه حلی داره به صرف اراده کردن نمیشه افسردگی رو شکست داد ، برای رفع افسردگی باید ورزش کنی مرتب ، درمان شناختی رفتاری اگر به روان درمانگر خوب دسترسی نداری با کتاب برو جلو کتاب افسردگی ، از حال بد به حال خوب رو درمان شناختی افسردگی کار می کنه بخون و تمریناتش رو انجام بده ، مدیتیشن و کتابها یا پادکست های مثبت اندیشی و اعتماد به نفس با این چیزا باید روحیه تو تغییر بدی 

چون توقع داری مث ملکه ها تو خونه بخوری و بخوابی و یه کمکیم نکنیبا ۲۵ سال سن پدرت داره خرجتو میده و م ...

من تو خونه مثله کوزتم حالا امشبو گفتم شام نزاشتم 

حتی درس میخوندم از صبح تا ۶ اثر قرص بود سیر بودم ولی ۶ تندتند شام میزاشتم 

نه تنها واسه خودمون عید بود واسه مهمونای عید 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیمه پر لیوانو بعد اون همه گریه سراینکه اگ قبول بودم الان سرکار بودم سخته دیدنشم

پایان هر سختی آسانی هس خودشو سرزنش نکنه صبور باشه خدا هممونو امتحان میکنه اصلا بدنیا آورده که امتحانمون کنه ایشونم سخت نگیره مثبت اندیش باشه سختیا تموم شده ان شالله سرکار رفت بلکه با همکاری واسطه ای با کیس مناسبی آشنا شد و ازدواج موفق کرد

مشکل از این تفکرته دیگه عزیزمقانونشه وقتی خودت راجع به خودت اینا رو فکر کنی و بگی آدما هم همین انرژی ...

قبول دارم خودم اینقدر ب قانون جذب اعتقاد دارم ولی دست خودم نیست ک 

خب عزیزم باید بری پیش روان درمانگر حتی اگر لازمه قرص بخوری ، هر کاری یه راه حلی داره به صرف اراده کر ...

ورزش خیلی خوبه 

ب حرف مامانم گوش نمیدم میرم باشگاه ۳روز در هفته 

خواهر عزیزم بیکاری افت زندگیه . هیچ کاری هم که نداری پاشو کمک مامانت خونه داری کن . ما زنای خونه دار و بچه دار دیگه وقت افسردگی نداریم . من یه روز درماه که پریود باشم به خودم استراحت نسبی بدم همون روز افسردم

خواهر عزیزم بیکاری افت زندگیه . هیچ کاری هم که نداری پاشو کمک مامانت خونه داری کن . ما زنای خونه دار ...

کمک نیدم دیگ به خدا 

الان مشکلم کمک کردن ب مامانم نیست فقط دعوای الانمو گفتم 

وای من تو سن خیلی کم فهمیده بودمش ولی نمیدونستم اسمش چیه😐 بعدها تو ۱۶ ۱۷ سالگی کامل فهمیدم

خب ازکجا فهمیدی من الان ازدواج کردم تازمانی ازدواج کردم اصلا راجب همچین چیزی نمیفهمیدم نه ماهواره داشتیم نه همچین فیلمای دیدم بیست وپنج سالگی ازدواج کردم 

نه اینکه نفهمم رابطه هست بلاخره توکتابا خونده بودیم ولی راجب جزئیاتش یا خ ا اصلا نمیدونستم خواستم ببینم چه چیزی باعث شد همچین چیزی بفهمین آخه نگران بچهامم دلم میخواد تازمان ازدواجشون همچین چیزای ندونن 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خب ازکجا فهمیدی من الان ازدواج کردم تازمانی ازدواج کردم اصلا راجب همچین چیزی نمیفهمیدم نه ماهواره دا ...

همه که مثل تو مریض جنسی نیستن غریزه خودشونو نشناسن

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن