2777
2789
عنوان

شما جای این دختر بودید افسردگی نمیگرفتید آقایون نیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 105 پست
من تا نصف ش رو خوندم این دختر حق افسردگی ندارن چون هر چی بلا بوده خودش و با دست خودش به سر خودش آورد ...

چی مثلا عزیزم 

تقصیر خودمه خیلی بی عرضم میدونم

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خودت وایب منفی ندهکه نمیشه و کسی منو نمیخواد و فلان خودتو دوس داشته باشی خوب میشه حالتادمام میفهم ...

الان همش حس میکنم سنم زیاده ۲۵

بعد اون خاستگارم یکدفعه وحشت کردم وای ۲۵سالم شد هنوز تنهام چرا دارم نزدیک سی میشم

والا به چی به چی قسم بخورم ازدواج هیچی نداره غیر حرص و دردسر من به هر دختر مجردی دور برم میبینم میگم زیر ۳۰ازدواج نکنین برید شاغل شید برا خودتون کسی بشین الان تو استرس گرفتت فکر میکنی سنت داره میره بالا وای از همه عقب موندی ن اصنم اینطور نیست من جات بودم تا ۳۰مجرد میموندم حتما هم مسافرت با دوستام تجربه میکردم بخدا متاهلی هر چقذم خوشبخت باشی دردسره پس تا میتونی از مجردی لذت ببر 

۲۵سالم که سنی نیست یه جوری میگی آدم فکر میکنه ۴۰سالته

کاش نیمه پر لیوانو ببینه مشکل گزینش حل شده و بلاخره میره سر کار😍😍😍 

باید مادرشو درک کنه یکم توی کارای خونه کمک کنه مادرشم گناه داره بیچاره همه کارا گزدن خودشه یا دختر خانوم یه خوابگاه شهری که کار میکنه بگسره هم ۴ساعت توی راه نیس هم کارای خونه رو نمیکنه

چی مثلا عزیزم تقصیر خودمه خیلی بی عرضم میدونم

تنبل و بدون برنامه ریزی و خود .... شیشه کشیدن دلش پارتنر می‌خواسته نداشته !اینم شد حسرت

بازم خدا رحمت کرده و تا الان چیزی رو از دست ندای لیسانس گرفتی شغلت داری 

بهتر تغییر سبک بدی تو زندگیت 

یه دختر لوس و پرتوقعی فقطبه شدتم هول شوهر

قبلا شوهری نبودم دوست داشتم پارتنر داشته باشم 

از وقتی ک این خاستگارمو رد کردم ناراحتم ک وای ۲۵سالمه نمونم یه وقت 

یکی از نزدیکانم گفت دیگ سنته ازدواج کن وقت ازدواجته و ..

چرا پرتوقع همرو قبول داشته باشم این پرنوقع رو نه

چون توقع داری مث ملکه ها تو خونه بخوری و بخوابی و یه کمکیم نکنی

با ۲۵ سال سن پدرت داره خرجتو میده و مامانت غذاتو میپزه و ظرفاتو میشوره

تو هم یه مسئولیتی باید بپذیری بالاخره

والا به چی به چی قسم بخورم ازدواج هیچی نداره غیر حرص و دردسر من به هر دختر مجردی دور برم میبینم میگم ...

دوستام همه کثافطن 

من شوهری نبودم دلم پارتنر میخواست از وقتی خاستگارمو رد کردم شدم شوهری چون ترسیدم بمونم

الان همش حس میکنم سنم زیاده ۲۵

مشکل از این تفکرته دیگه عزیزم

قانونشه 

وقتی خودت راجع به خودت اینا رو فکر کنی و بگی 

آدما هم همین انرژی رو ازت میگیرن

حتی شده الکی اوایلش

با خودت خوب رفتار کن 

موج منفی نده 

ببین چی میشه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

کاش نیمه پر لیوانو ببینه مشکل گزینش حل شده و بلاخره میره سر کار😍😍😍 باید مادرشو درک کنه یکم توی کا ...

نیمه پر لیوانو بعد اون همه گریه سراینکه اگ قبول بودم الان سرکار بودم سخته دیدنشم

تنبل و بدون برنامه ریزی و خود .... شیشه کشیدن دلش پارتنر می‌خواسته نداشته !اینم شد حسرتبازم خدا رحمت ...

اینکه پارتنر نداشتم هم احستس تنهایی هم اینکه حس بی عرضگی کمبود اعتماد ب نفس میکنم