2777
2789
عنوان

شما جای این دختر بودید افسردگی نمیگرفتید آقایون نیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 105 پست
خود خودارضایی باعث بدبختی ونابودیه چرا حق داره ناراحت باشه رنگ پریدگی هم واسه خ ا .ولی اگه زیر سی هس ...

ادامشم بخون 

شروع من فایده نداره

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همه فقط اون قسمت خ ا رو دیدین و راجب اون نظر میدین چیزای دیگم گفتا.عزیزم چرا فک میکنی مشکلاتت خیلی حاده بنظر من خیلیم عادی و ساده ان تازه وضعیتت خیلی بهتر از بقیه اس .خداروشکر مهر میری سرکار موقعیتت اوکی تر میشه بهترین ازدواجم میکنی همه دنبال زن معلمن الان

خب عزیزم

مشکلاتی نیست که حل نشه 

افسردگیتو کنترل کنی و بری تراپیست 

زندگیت عوض میشه 

کارتم که تقریبا اوکیه عزیزم

اون خواستگارم که جور نشدنش شانسه خودش عزیزم

آدم مناسب سر راهت قرار میگیره

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

ی سوال خ ا ازکجا یادگرفتی چی باعث شدبفهمی همچین حسی هست؟ فیلم دیدی یا کسی یادت داد

نه ۱۶سالم بود یه شبکه تو ماهواره چیز خاصیم نبود ولی با استرس ابنکه الان کسی میاد خونه

ارتباطشو با خدا قوی تر بکنه عهد بکنه که اون واقعا میخواد اشتباهاتشو ترک کنه از خدا بخواد اراده شو قو ...

دوسش ندارم اگ دوسم داشت مثله دخترای دیگ ک زود ازدواج میکنن کار منم اوکی میکرد 

ایکاش ازدواج خوبی داشتم اصلا درس نمیخوندم مهم نبود

استخدامی که قبول شده که عالیه . رد کردن خواستگار خسیس هم که عالیه . مامان بیچاره بهش میگه ناهار درست ...

مگ برای مادرش مهم خودش ک واسش مهم باشه ۲ماه درس میخوند ناهار نمیزاشت مادره یا چیزی میزاشت ک این دوست نداره اگ اون قرصا نبودن ک تا شب ک بره شام بزاره از گشنگی میمرد

ی سوال خ ا ازکجا یادگرفتی چی باعث شدبفهمی همچین حسی هست؟ فیلم دیدی یا کسی یادت داد

وای من تو سن خیلی کم فهمیده بودمش ولی نمیدونستم اسمش چیه😐 بعدها تو ۱۶ ۱۷ سالگی کامل فهمیدم

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن