2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7737 بازدید | 364 پست
منم یه مقدار از طلاهامو فروختم ولی اون هیچی به نامم نمیکنه

خب وقتی خرجی و پول همش با اونه و خرید خونه و همه چی با اون بوده مگه مریضه بزنه به نام شما؟؟ 😐😐

واقعا درک نمیکنم چرا بعضی شما خانما همیشه از بالا بالاها خودتونو میبینید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😶😐😑به چ امیدی با این آدما زندگی میکنید

نگو ک خودت تویی خریدشون مشارکت داشتی و نداده بهت گ اون موقع واقعا بهت میگم حقته 😐

والا من ددیم هم خونه و ماشینش همه چیش به نام مامانمه زندگی ک اطمینان توش باشه از این حرفا توس نیست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خب وقتی خرجی و پول همش با اونه و خرید خونه و همه چی با اون بوده مگه مریضه بزنه به نام شما؟؟ 😐😐واقع ...

اون رفته کار کرده خانوم انتظار داره دنگ خوهن به نامس باشه چقد واقعا ملت رو دارن😂😐

اگه برای خرید خونه از جیب خودت(نه طلاهایی که اون خریده)  هزینه ای نکردی راست میگه

حالا من چقدر ساده ام که پونصد میلیون از ارث خودمو دادم شوهرم گذاشت رو پول ماشینش به نام خودش! 

در کل زیاد تو زندگی چرتکه نندازی بهتره

نه مهریه دارم ولی منم طلاهامو فروختم یه بخشیشو

خب ببین چند مثقال فروختی و‌بهش دادی بگو‌یا اندازه همون برام طلا بخر با ب نامم کن

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
خب وقتی خرجی و پول همش با اونه و خرید خونه و همه چی با اون بوده مگه مریضه بزنه به نام شما؟؟ 😐😐واقع ...

پس گه میخورن موقع لنگ شدنشون میان سراغ طلا ها پس انداز ها فلان زنشون والا اگه قراره زندگی جدا جدا باشه پس دلیلی هم نداره طرف سرمایه ای ک داره رو بخاطر یکی ک قراره همه چیو بخاطر خودش جمع کنه خرج کنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
به نام تون بزنه هم هبه به حساب میاد خدایی نکرده بخواین جدا بشین میتونه پس بگیرهمهریه رو باید خونه می ...

فکر کنم اگه بنام خودش بزنه بعد بنام خانمش میتونه پس بگیره ولی مستقیم از فروشنده بزنه بنام همسرش نتونه پس بگیره درسته؟؟

بله طلا فروختم ولی اون میگه به نامت نمیکنم حتی نیم دنگشو

خب این بی انصافیه ولی خب نمیشه دایم در جنگ بود باید یه جورایی دلشو به دست بیارید و اگه راضی نشد حداقل کم کم طلاهاتونو برگردونه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند