2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7662 بازدید | 364 پست

بعضیا اینجورین دیگه عزیزم.پدرخودم اینجوریه و من فراریم از مردای اینجوری مردایی که اعتماد نمیکنن فکر دوروز دیگه زنشون نیستن که اگه خدایی نکرده اتفاقی براشون بیفته اون زن میخواد چیکار کنه. شما اگه مهریه داشته باشی شاید اون برات کمی امنیت خاطر باشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بی انصاف

میشه بگی کجاش بی انصافیه؟مردی ک نرمال باشه کار کنه پول دربیاره خرج زندگیش کنه اگه دوس داشت خونه بنام میزنه نداشت هم نمیزنه

تازه این بهش اصرار میکنه بدتر شک میکنه میگه چرا همچین چیزیو ازم میخواد نکنه میخواد پول جمع کنه منو ول کنه و...

بابای من خیلی پولداره ولی نظرش اینه ک کلاا هیچی نباید ب نام زن باشه هرکیم چیزی بزنه ب نام زنش میره مشاوره میده ک اشتباه کردی 

هیچیم ب نام مامانم نکرد رف زن دوم گرف اونم هرچی زبون ریخت جوابگو نبود اخر رف پیش دعا نویس 😂😂

یه ماشینو دوتا مغازه زد ب نامش

:))

خب به نام نزنهکاغذ خرید توی محضر بنویسن به عنوان خریدار دیگه نمیتونه پس بگیره

کلی قوانین مسخره داره 

شنیدم باید یه دست بچرخه مثلا خانوم بزنه به نام مامانش 

دقیق ترش رو از وکیل باید بپرسین من اطلاعی ندارم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بعضیا اینجورین دیگه عزیزم.پدرخودم اینجوریه و من فراریم از مردای اینجوری مردایی که اعتماد نمیکنن فکر ...

بابای خودم بعد چهل و پنج سال زندگی تصورش همینه که خونه بنام زنش کنه زن بیرونش میکنه از خونه و این بیچاره میشه ولی خب مامانم هم زرنگ بود از ارث و پس انداز خودش یه خونه ویلایی بنام خودش ساخت 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
میشه بگی کجاش بی انصافیه؟مردی ک نرمال باشه کار کنه پول دربیاره خرج زندگیش کنه اگه دوس داشت خونه بنام ...

اون زنم توی اون زندگی و خونه سهم داره

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن

میشه بگی کجاش بی انصافیه؟مردی ک نرمال باشه کار کنه پول دربیاره خرج زندگیش کنه اگه دوس داشت خونه بنام ...

بالاخره زن هم تو زندگی زحمت میکشه

باید دلش به چیزی خوش باشه 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
بعضیا اینجورین دیگه عزیزم.پدرخودم اینجوریه و من فراریم از مردای اینجوری مردایی که اعتماد نمیکنن فکر ...

مهریه دارم ولی همسرم میگه تو درخواست مهریه کنی مهریتو میدم ولی طلاقت نمی‌دم میارمت خونه جلو چشمت زن میارم آنقدر اذیتت میکنم آرزوی مرگ کنی ولی طلاقت نمی‌دم