2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6987 بازدید | 364 پست
منم بودم نمیزدم اخه چرا بنام تو بزنهمگه خرجی نمیده بهت یا مهریه نداری؟

چرا ولی من به خاطر یه موضوعی طلاهامو یه مقدارشو فروختم پولشو دادم شوهرم چطور من باید این کارو بکنم ولی اون هیچی به هیچی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی خودش خراب میشه خب نمیتونه ک گشنگی بخوره همش😂

وقتی بیرونه غذاشو میخوره زندگی میدون جنگ که نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بله معلومه ک داره ولی مردا اگه دلشون بخواد چیزی بنام میکنن نخوان هم نمیکنن با بحث و دعوا هم اوقات خو ...

عزیزم شما حتما مهریه گنده ای داری که اینجور مطمئن حرف میزنی وگرنه کسی که مهریه خوبی هم نداره انگار صبح تا شب فقط داره کلفتی میکنه

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن

بابای خودم بعد چهل و پنج سال زندگی تصورش همینه که خونه بنام زنش کنه زن بیرونش میکنه از خونه و این بی ...

من پدر خدا بیامرزم پولدار بود خونه بزرگ بالا شهر داشتیم مامانم میگفت یه ۴۰ متری بخر به اسم من بکن واسه آینده. میگفت زن چیزی به اسمش باشه دیگه خدا رو بنده نیست. مامانم یه عمر ناراحت این موضوع بود میگفت بعد ۴۵ سال زندگی بهم اعتماد نداره. آخرش که بیمار شد و فوت کرد اون خونه به اسم مادرم شد. میتونست وقتی بود دلش رو شاد کنه مامانم توقعی نداشت

چرا ولی من به خاطر یه موضوعی طلاهامو یه مقدارشو فروختم پولشو دادم شوهرم چطور من باید این کارو بکنم و ...

انشالله برات دوباره طلا میخره

ببین مردا وقتی بهشون بکی فلان کار کن زورشون میاد برعکسشو انجام میده

بنظر من هرخانمی باید خودش پس انداز مخفی چیزی داشته باشه معطل مردا نمونه

این تفکر خیلی از اقایون هست که مثل شما فکر میکنن اگه خونه به نام زنشون کنن ممکنه برن با یکی دیگه و ا ...

بله طلا فروختم ولی اون میگه به نامت نمیکنم حتی نیم دنگشو

عزیزم شما حتما مهریه گنده ای داری که اینجور مطمئن حرف میزنی وگرنه کسی که مهریه خوبی هم نداره انگار ص ...

خب من حرفاتو قبول دارم ولی وقتی طرف بنام نمیزنه بیام اینجا بگم حقته برو دعوا کن بدتر مشکلات خانم بیشتر میشه