2777
2789
عنوان

موفرفری

115 بازدید | 14 پست

بچه ها من موهام فر و وز چجوری وزشو بگیرم و حالت موهام فر  بمونه وقتی شونه میکنم وای 🙃

لطفا اسم محصول با قیمت بگید ممنونم 

یارم  همه دنیام 😍🫂🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موی فر رو شونه نکننن🤦🏼‍♀️
رسیدگیارو بذار داخل حمام انجام بده
مثلا نرم کننده بزن و با برس پلاستیکی شونه بزن و ابکشی کن
بیرون از حمام دوفاز یا کرم مو بزن و با سری مخصوص سشوار بکش دیگه تا حمام بعدی شونه نزن فرفریا باز میشن و تبدیل به پشم میشه😤😂
منم فرفری ام 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

موهاتو موخوره گیری کن

برس فلکسی و رو بالشتی کلاه ساتن بخر

هرشب موهاتو بباف

روغن ارگان از برند گلیس و روغن بادام از عطاری بخر ب موهات بزن

شیرمو و ماسک موی‌گلیس هم برا موی فر عالین

من خودم‌موهام سوخته بود براهمین پر از وز موخوره شد با روغن‌گلیس تونستم موهامو نجات بدم وشدیدم موهام خوش حالت شد

چه مارکی

من کرم مو گرانیسا دارم عااالیه 

به ذره بزن کف دستت و بزن به موهات دیگه تا حمام بعدی وز نمیشن 

فقط حتما اول کف دستت ماساژش بده پخشش کن بعد بزن رو موهات زیادی هم نزن که موهاتو سنگین میکنه 

اندازه دو نخود کافیه 

سرچ کن گوگل کرم مو گرانیسا 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

سرم دو فاز تقریبن ۱۸۰ من البورا میگیزم و کرم موی فر پنتن ۳۵۰ داخل حموم شونه بعد اب مو زو میگیرم و اینا رو میزنم با سری دیسپانسر یا بزلری خودش خشک شه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....