2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7580 بازدید | 364 پست
وای چقدر دیدگاه مزخرفی دارید طلاها رو خریده و تمام مگ طلاها ماله خودشه ک حالا مالکیتی روش داشته باشه ...

واقعا حرفاتون برام خنده داره و اصلا توی دنیای الان نمیگنجه 😂😂

من بحثی با شما ندارم موفق باشید 😂🙌

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

اون رفته کار کرده خانوم انتظار داره دنگ خوهن به نامس باشه چقد واقعا ملت رو دارن😂😐

اولا طلا هایی که اون برام نخریده فروختم دوما تو خرجی خونه مشارکت دارم و کار میکنم یه قرون از اون نمی‌گیرم تازه اون پولامم ازم میگیره پس حرف اضافه نزن نمیدونی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آقای محترم وقتی طلا فروختم اونم طلایی که اون نخریده و خودم دارم خرج خودمو در میارم اضافه همه چی برای ...

آها اگر کار میکنید و نصف هزینه این خونه رو دادید پس حق هم دارید من متوجه کار کردن شما نبودم ببخشید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

راست میگی بحث باهاشونم بی فایدست...بعد میگن چرا آمار طلاق بالاست و ازدواج پایین 😂😑من الان بخدااا ه ...

دیگه متاسفانه ای انه دیگه داداش چه میشه کرد اگه مملکت خوبی بود که ایمش ایران نبود 😐😂

سادگی کردی دیگه وقتی دیدگاه مردا همینه ک داری تو سایت میبینی یعنی باید باهاشون مثل خودشون باشی هر چی ...

میدونی قرار بود باهم بریم محضر سه دونگش به نام من باشه  حتی قرار گذاشت با طرف فلان ساعت بیا منم اونروز کارم خیلی زیاد بود یکساعت قبلش مرخصی گرفتم اومدم خونه دیدم شیرینی رو کانتر گفتم شیرینی چیه گفت رفتم محضر اومدم یجورایی سرم کلاه گذاشت نگو به خواهرش گفته اون عفریته ام پرش کرده زن نباید چیری بنامش باشه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پول خونه نصف نصف بوده یا شما توی خرج ها شریکش بودید؟

خب خانم شرایط زندگی مهیا کرده

آرامش 

ناهار شام

خونه مرتب

تو سختی کنارش بوده 

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

مردا وقتی ملک یا ماشین به نام همسرشون میکنن ک ازش مطمعن باشن و بهش اعتماد کامل داشته باشن ک هرموقع به اون ملک یا ماشین احتیاج داشته باشن همسرشون حاضره اون ملک بفروشه و مال من مال من نکنه هیچ مردی تا به اعتماد کامل نرسه چیزی به نام همسرش نمیکنه متاسفانه شما نتونستی اعتماد همسرتو جلب کنی..

واااای چقد کار سختیییی خونه داریو بچه داری خخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خوب شد نرفتین تو معدن کا ...

برو هر وقت بزرگ شدی بیا اینجا 

هنوز بچه ای خیلی چیزارو تشخیص نمیدی وقتی دو بار بچه آوردی و تکرر ادرار گرفتی وقتی دیسک کمر گرفتی وقتی با دیدن جای بخیه و شکمی گ پوست اضافه آورده پهلو زده حالت بد شد میتونی در مورد زندگی اظهار نظر کنی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اولا طلا هایی که اون برام نخریده فروختم دوما تو خرجی خونه مشارکت دارم و کار میکنم یه قرون از اون نمی ...

شما واقعا خانوم خوبی هستی 99 دردص مثه شنا نیستن فقط نون خور هستن و پرتوقع (البته ایشالا که حزفاتون راست باشه) 

برو هر وقت بزرگ شدی بیا اینجا هنوز بچه ای خیلی چیزارو تشخیص نمیدی وقتی دو بار بچه آوردی و تکرر ادرار ...

من تا حالا زیر ماشین رفتم چن جا دستو پام شکسته بدترین اتفاقا برام افتادا که اینا جلوشون هیچی نیس کمتر مظلوم نمایی کنین خدایی خنده داره واقعا