2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7726 بازدید | 364 پست
واااای چقد کار سختیییی خونه داریو بچه داری خخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خوب شد نرفتین تو معدن کا ...

یک روز فقط بشین بزا زایمان کن یه بچه نق نقو رو تحمل کن شیر میخواد کوفت میخواد درد میخواد زایمان دردش یه طرف ضرر های جسمیش که تر میزنه تو کل هیکل و قیافه زن یه طرف صبح تا شب بشور بساب بپز همچین میگین کار تو معدن انگار همه مردای دنیا تو معدن کار میکنن پس اقایونی که دائم زیر باد کولر پلاسن و اینقدر بی کارن که وقت میکنن با هکار زنشون لاس بزنن چین ؟؟؟ هیچ والا همه مردا تو معدنن طفلیا 🤣🤣🤣

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
آقای محترم وقتی طلا فروختم اونم طلایی که اون نخریده و خودم دارم خرج خودمو در میارم اضافه همه چی برای ...

عزیزم من چندین سال پیش اشتباه کردم طلاهامو فروختم بعدش شوهرم زبونش دراز شده بود می‌گفت نمیفروختی 

امسال هم گفت طلا وماشین بفروشیم زمین بخریم از اول صفت گرفتم گفتم زمین بزن به نامم باشه هرچی گفت قبول نکردم آخرش زمین رو نصفش رو کرد به نامم 

تو بنگاه هم نمی‌گفت خودم گفتم کارت ملی رو دادم به طرف شوهرم نتونست چیزی بگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی به همسرت میگی باید یه چیزی به نامم بزنی یعنی قصد طلاق داری معلومه که همسرت هم از قصدت خبر داره ...

تو از قصد من خبر داری من خودم خرج خودمو در میارم تازه همه پولامم ازم میگیره نمیدونی حرف نزن

ازیت تاپیک یه نتیجه اخلاقی گرفتم اگه شوهری درخواست طلا و پول کرد برای خرید خونه ماشین اصلا نباید بهش ...

ببنید اگه آدمایی مثل اینا کنارتونن 

اگه ته بدبختی هم بودن پولتون اضافه هم اومد براشون یه قرون هم خرج نکنید همینقدر قدرنشناسن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
برو هر وقت بزرگ شدی بیا اینجا هنوز بچه ای خیلی چیزارو تشخیص نمیدی وقتی دو بار بچه آوردی و تکرر ادرار ...

باشه شما سنت بالاس 😐😂😂😂😂😂 اگه امثلا شما سن بالان بچه بودن خیلی بهتزه

و همچنین دردها و اعصاب ضعیف بخاطر شب بیداری و همزمان مدیریت خانه

مدیریت یه جوری میگین انگار مدیر هتله 10000 متری هستین😑😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مهریه دارم ولی همسرم میگه تو درخواست مهریه کنی مهریتو میدم ولی طلاقت نمی‌دم میارمت خونه جلو چشمت زن ...

با چنین مردی ب فکر پس انداز باش 

میتونی صندوق بورسی طلا بخری مثل عیار 

هر چی پس انداز کوچیک داری هم میشه خرید 

ن فیزیکی هست که جلو چشم کسی باشه نه لازمه ب کسی بگی داری اما خرد خرد خیلی میشه مثل طلا میره بالا 

فعلا امضا ندارم

این چند تا نری که اینجا نظر دادن مشخصه چه آدم هایی هستن. وقتی میان تو سایت زنونه تا تهشو بخونید که چقدر.... هستن

عزیزم اعتماد همسرت جلب کن تا بنامت بزنه اگر نمیتونم به بهانه های مختلف ازش پول بگیر یا با پولای خودت طلا بخر پس انداز کن اصلا بزار تو بانک که ندونه طلا و پس انداز داری 

اگه شاغل نیستی  و توی خرید خونه نقش نداشتی که هیچی توقع زیادیه که بخوای خونه به اسمت کنه 

ولی اگه کمک کردی دیگه از این به بعد اصلا حقوقت رو تو خونه خرج نکن ازشم به بهانه های مختلف پول بگیر بزار تو فشار باشه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
واقعا هیچ وقت درک نکردم بعضیاشون چجوری این انتظاراتو دارن؟؟ یک عمر جون بکنی کار بکنی پدرت در بیاد آخ ...

چقدر کوتاه فکر و بیشعوری چون از زندگی من خبر نداری چطور اون موقع که طلا فروختم خوب بود اونم طلایی که اون نخرید

تا کی میخاد اینو بگه همیشه ک نمیتونه

این میشه لج و لجبازی 

تهش کار به دعوا و کتک کاری میرسه 

و اینجا مردها زورشون بیشتره 

تو اون خونه بچه های کوچیکی هم زندگی میکنن که با هر فریاد و شکستن وسیله به شدت میترسن یا حتی کار به لکنت و شب ادراری میرسه 

زندگی متاهلی به این راحتیا هم نیست 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
ببنید اگه آدمایی مثل اینا کنارتونن اگه ته بدبختی هم بودن پولتون اضافه هم اومد براشون یه قرون هم خرج ...

واااااای من بمیرم بهتره برام تا یه زن بخواد یه قرون کمک خرج باشه حاضرم گدایی کنم یه زن خرجمو نده بخواد منتم بزاره حالا میخواد زنه آدم حتی باشه🤣🤣🤣🤣