2777
2789

شوهرم میگه نیم دنگ‌ خونه رو هم به نامت نمیکنم چون من گفتم بیا سه دنگ سه دنگ کنیم میگه هیچی به نامت نمیکنم 

من هیچی ندارم همه چی مال همسرمه حالا من همش به این فکر میکنم که اگه بره با یکی دیگه به منم بگه برو چی 

چون همه چی برای اونه و هیچ وقتم زیر بار اینکه چیزی به اسم من بشه نمیره

نظر شما چیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این تفکر خیلی از اقایون هست که مثل شما فکر میکنن اگه خونه به نام زنشون کنن ممکنه برن با یکی دیگه و اینا سرشون کلاه بره مشارکتی داشتید تو خرید خونه؟ پول یا طلا دادید بهش؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خونه رو کی خریدن

قبل ازدواج با شما یا بعدش

چند وقته ازدواج کردید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

با فرض این که بعد ازدواج با زحمت هر دو خونه خریدید منصفانه نیست

یا از اول داشته ولی از ازدواجتون سال‌ها میگذره و بچه دارید 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
به نام تون بزنه هم هبه به حساب میاد خدایی نکرده بخواین جدا بشین میتونه پس بگیرهمهریه رو باید خونه می ...

خب به نام نزنه

کاغذ خرید توی محضر بنویسن به عنوان خریدار دیگه نمیتونه پس بگیره

ما یه مشت دهه هفتادی هشتادیم که نرسیده به سی رد دادیم 🫤هع😑خرابم 🫠 خراب چشاتم  گردن نگیر لعنتی 🦦آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️ امضامم مث مغزم شلوغه 😏😎 گنگ کی بودم