2777
2789

چی شده همه بلاگرا دارن دوست پسراشونو علنی میکنن و رو میکنن. داستان چیه😂

سی سی گفت با یکی در ارتباطه

عالی و فرحی علنی کردن

الهام حسینی همینطور

و...

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

الهام حسینی چقدر بدم ازش میاد

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دست آورد بزرگیه که هیچکدوم از اینارو نمیشناسم.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دست آورد دیگه ای نداشتن آخه،پوچ و بی هدف

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دست آورد دیگه ای نداشتن آخه،پوچ و بی هدف

این بلاگرا یهو همه باهم تصمیم میگیرن طلاق بگیرن

یهو همه بچه دار بشن

یهو همه رل بزنن

😂

هیچکسی مثل عاطی خز و بی لول و سطحی نیس هرکاری میکنه با کلاس باشه از ی جاش میزنه بیرون

سینا با مهدیس بهش خیانت کرد بازم عاطی ولش نکرد😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

هیچکسی مثل عاطی خز و بی لول و سطحی نیس هرکاری میکنه با کلاس باشه از ی جاش میزنه بیرونسینا با مهدیس ب ...

جریان اونو نمیدونم

ولی الان دیدم استوری گذاشتن. عکس دوتایی از سفرشون

جریان اونو نمیدونمولی الان دیدم استوری گذاشتن. عکس دوتایی از سفرشون

خیلی وقته اینا رو دنبال نمیکنم فقط از پیج های افشا میبینم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره