پس بازم میگم ما خاورمیانهای ها از تیره تا روشن جزو سفیدپوست طبقه بندی نمیشیم حتی پوست ما روشنتر از یه اروپایی باشه ما White نمیشیم وایت به کسی میگن سفیدپوست با بیس پوست صورتی و ریشه اروپایی باشه از روسیه تا مهاجرین اروپایی آمریکا اونا وایت هستند.
همینجوری هر چقدر ما تیره پوست باشیم Black و African طبقه بندی نمیشیم بازم خاورمیانهای هستیم.
نژاد و سفید و سیاه ربطی به تناژ پوستی نداره اون سفید پوست و سیاه پوست واقعی بیس و پایه رنگ پوستی شون با ما فرق میکنه.
خدایا منو از دست عیرانی جماعت نجات بده خودت خسته نشدی
عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله ایرانی ها هیچ جا به عنوان سفید پوست شناخته نمیشن ما رنگین پوست و کله سیاه خاورمیانه ای هستیم حتی اونا که فکر میکنن خیلی سفیدن هم سفید پوستا قبولشون ندارن حالا میخواید حمله کنید حمله کنید تفاوتی در اصل موضوع نمیکنه تفکر اونا عوض نمیشه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خب قربونت برم کاملا در اشتباهی اتفاقا سفید ایرانی زیاد داریم.....یه نمونش ترک ها با نژاد قفقازی، یه نمونش دزفولی های خوزستان (من خودم چند رگه ام)، یه نمونش لک های لرستان
تفکر اونا؟از کی تاحالا ما باید به اونا نگاه کنیم ببینیم چی میگن اویزه گوشمون کنیمیه بیگانه یه چرتی م ...
چه ربطی داره بحث اینه که در دنیا سفید پوست شناخته نمیشیم همین حالا هرکی میخواد گریه کنه گریه کنه ایرانی ها در کل دنیا جز نژاد سفید نیستن اتفاقا اونا که ناراحتن ازین موضوع نژاد پرستن که چرا سفید پوست شناخته نمیشن وگرنه ناراحتی نداره مگه شرق آسیایی ها به این موضوع اعتراض دارن
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ببینید ایشون گفتن اصلا تو ایران همچین سفیدی نداریم 👇
حتی پوست ما روشنتر از یه اروپایی باشه ما White نمیشیم وایت به کسی میگن سفیدپوست با بیس پوست صورتی و ریشه اروپایی باشه از روسیه تا مهاجرین اروپایی آمریکا اونا وایت هستند.
خب ولی داریم قسمتهایی از کشورمون این نوع سفیدپوست رو داره
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست