2777
2789

قبل ازدواج باهام خوب بود برای هر چیزی که سرش کلاه مرغ میره مشورت میکنه که خدای نکرده گول نخورده باشه حتی الان که دو سال از ازدواجتون گذشته خوب شوهرم تو  جشن عقدی که من گرفتم کلا هیچ کمکی به من نکرده کلی هزینه کرده بودیم نرفته بود ارایشگاه مو درست کنه انقدر ناراحت شدم ازش بعد تو عروسی خودمون کلا حرف منو که اصلا  انجام نمی داد حرف خواهر برادر دور بری هاش مهم بود ولی من هر کاری میکردم می گفتم نظر تو چیه ولی شوهرم این کارو نمی کرد الانم بحث سیسمونی بچه شد گفت بابا باید بیاد سیسمونی بخره منم گفتم بابام رفته عمل دیسک کمر پول نداریم خودت جور کن خیلی پروعه

شوهرمن اصلا منونمیبینه هیچی براش مهم نیستم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خجالت نمیکشه تازه پول سیسمونی رو ازت می خواد تقصیر خودته نباید از اول بهش رو می دادی که الان سوارت بشه ببین به نظر من هر چی هم که گفت حرفش رو گوش نده بگو خودت باید بخری اگه این کار رو نکنی فردا پس فردا هم میگه خودت هزینه خورد و خوراک بچه رو بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.