2777
2789
عنوان

گفتم ایرانی سفیدپوست نداریم به سفیدبرفی های سایت برخورد‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 104 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید ایشون گفتن اصلا تو ایران همچین سفیدی نداریم 👇حتی پوست ما روشنتر از یه اروپایی باشه ما White ...

منظور ایشون این بود که طبق طبقه بندیه این چنینی ، به هرحال حتی اون سفید پوست های رو به صورتی ای که ما داریم رو هم اونها وایت نمیدونن 

وگرنه خب پوست خیلی سفید هم داریم معلومه

چشم آبی هم داریم 

.

فقط مقاومتشون که مثال نقض میزنن ...اصلا مگه برتریه اونا مارو قهوه ای میدونن در حقیقتحالا چه اهمیتی د ...

اینا چون برتری می‌دونن ناراحتن ماها چون برتری رو به رنگ‌پوست نمیدونیم برامون مهم نیست بعد به ما میگن نژاد پرست

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
سفید اروپایی هم داریم بیشتر توی ترکها سمت آذربایجان این نوع سفید که میگید هستش اما زیاد نیستن شهرهای ...

خب اونا اختلاط نژادی و ژنتیکی داشتند و فراوانی این ژن در حدی در ایران زیاد نیست که به طور میانگین بگیم ایرانی ها سفیدن.اونا کاملا ایرانی نیستند هنوز ژن بارز نژاد دیگه ای رو دارن مثلا از ده بیست تا اجداد آخرشون یه روس یا گرجی و...پیدا می‌کنی 

البته ایرانی ها  brown  نیستند و به سفید ها بیشتر شباهت دارند ولی خب عزیزان تعیین کننده همچین نظری ندارند انگار 

حتی بیشتر از جمعیت اقلیت سفید پوست های دورگه در ایران ما جمعیت های اقوام جنوبی با پوست های تیره رو داریم که اونها هم تو این میانگین شرکت میکنند

وقتی من دختر زال دیذم ک ابرو موهاش سفیده پوستش انقد سفید ک نگم برات ...اطرافمون هم پر دختر بور هست ک ...

دقیقا ما هم دختر سفید با موی طلایی داریم 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خب اونا اختلاط نژادی و ژنتیکی داشتند و فراوانی این ژن در حدی در ایران زیاد نیست که به طور میانگین بگ ...

و همینطور خیلیا بخاطر پناهنده های لهستانی که اومدن ایران و ازدواجایی که صورت میگرفت اون حالت پوست و چهره رو دارن

.

خب اونا اختلاط نژادی و ژنتیکی داشتند و فراوانی این ژن در حدی در ایران زیاد نیست که به طور میانگین بگ ...

شما تا حالا سمت آذربایجان رفتید؟

من یه بار آب گرم رفتم به قدری تعداد سفیدها زیاد بود که نگم بیشترشون مژه ها و ابروهای زرد داشتن ایران انواع رنگها رو داره 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نمیدونم راستش اونا مارو وایت نمیدونن که البته اهمیتیم نداره برامون

اره درسته

کلن خیلی درگیر نژاد هستن اونا، لابد چون مهاجرپذیرن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

منم تو اینترنت خوندم که تو طبقه بندی نژاد پرستانه اروپایی ها ما خاورمیانه ای ها رنگین پوست حساب میشیم

ولی طبقه بندی اونا غلطه

زردپوست هم به نظرم غلطه چون مثلا بعضی از هندی ها و ایرانی ها و عرب ها رنگ پوستشون تیره تره از کره ای ها و ژاپنی ها و چینی ها بعد به گروه اول میگن سفید پوست به گروه دوم میگن زرد پوست و رنگین پوست! 

کاربری دست دو نفره

شما تا حالا سمت آذربایجان رفتید؟من یه بار آب گرم رفتم به قدری تعداد سفیدها زیاد بود که نگم بیشترشون ...

خب مگه حرف من حرف شما رو نقض می‌کنه؟ من اصلا این چیزی که میگی رو تکذیب نکردم

حالا چرا بعضیا انقد ناراحت شدن؟چون انگار ته دل همه وایت بودن رو برتر بودن میدونن

بحث برتری نیست ایشون خیلی واضح داره وجود ما رو انکار می کنه 

انگار که بگی تو ایران هیچ کس دو تا چشم نداره هیچ کس چشم بینا نداره بعد بگی ای بابا ما هستیم خانواده مون هستن بعد بگی چرا بینایی رو برتری می دونی مگه اونا که نابینا هستن مشکلی دارن 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

بحث برتری نیست ایشون خیلی واضح داره وجود ما رو انکار می کنه انگار که بگی تو ایران هیچ کس دو تا چشم ن ...

عزیز ایشون گفت سفیدای ما ک از اروپاییا هم سفید ترن بازم از لحاظ نژادی وایت محسوب نمیشن(از نظر خارجیا)

کجا گفت سفید نداریم؟

گفت اونا سفید نمیدونن

و حقیقتم هست دیگه 

.