2777
2789
عنوان

گفتم ایرانی سفیدپوست نداریم به سفیدبرفی های سایت برخورد‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 104 پست
جالبه که وقتی با این قاطعیت یه چیز اثبات نشده رو میگیاتفاقا کل خانواده ما پوست بسیار روشنی دارن در ح ...

بابا بیچاره داره درست میگه منظور این نیست همه ایرانی ها تیره اند این تقسیمات بر اساس نژاد و اندرتن پوست هست و ما ایرانی ها سفید ترین رنگ پوست هامون هم با نژاد های اروپا در تقسیم بندی رنگ پوست یکسان نیست هرچند گاهی ایرانی ها رو مثل هندی ها جزو brown ها در نظر می‌گیرند گاهی جزو دسته white skin ها ولی بیشتر همون اولی رو فرض می‌گیرند 

خودت هم کمی دقت کنی بین سفید اروپایی و سفید ایرانی متوجه تفاوت میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعیت اینه سفیدیم دیگنکنه توقع داری ب کسایی ک پوستشون سفیده بگیم ن شما پوستتون سفید نیست تیرست؟

به کسایی سفید پوست میگن که ژن اروپایی داشته باشن من خودمم پوستم خیلییی سفیده ولی خب سفیدپوست محسوب نمیشم

ایرانیا چ سفید چ تیره نژادشون با هندی اا و عرب ها یکسان در نظر گرفته میشع 

حتی به ما اسیایی هم نمیگن به ما میگن خاورمیانه ای

خب واقعیت اینه سفیدیم دیگنکنه توقع داری ب کسایی ک پوستشون سفیده بگیم ن شما پوستتون سفید نیست تیرست؟

عزییییز 

داریم اسمی که روی نژاد ها گذاشتن رو میگیم 

و در حقیقت هم سفیدای ایران مثل اروپاییا نیستن 

مثل اسکاندیناوی مثلا 

.

عزییییز داریم اسمی که روی نژاد ها گذاشتن رو میگیم و در حقیقت هم سفیدای ایران مثل اروپاییا نیستن مثل ...

نژاد که جدیدن زیاد شنیدم میگن علمی نیست اصلن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
بابا بیچاره داره درست میگه منظور این نیست همه ایرانی ها تیره اند این تقسیمات بر اساس نژاد و اندرتن پ ...

سفید اروپایی هم داریم بیشتر توی ترکها سمت آذربایجان این نوع سفید که میگید هستش اما زیاد نیستن 

شهرهای دیگه سفید ندارن واسه همین خیلی‌ها ندیدن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست