2777
2789
قبول باشه 🤍ماه رمضون هست مگه؟؟(من نمیدونم کی هست کلا😂❤)

قربونت برم

نه ماه رجبه بعدی شعبان بعدی رمضان

من قضاهامو میگیرم چون هم زمستونه روزا کوتاهن هم این دو ماه خیلی ثواب داره روزه داری،امتحان کن 😉😚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

باز خوبه گوشی داری زمان منم همینطوری بود بعد بابام میگفت نخاب صبح زود بلند شو کارا رو هم میکردم ولی ...

چند سالته؟؟

آخه من ۱۶ سالمه  رفتار پدرم مال دهه ۵۰ و۶۰ هست و الان غیر عادی هست این رفتار ...

درس و مدرسه چی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالته؟؟آخه من ۱۶ سالمه رفتار پدرم مال دهه ۵۰ و۶۰ هست و الان غیر عادی هست این رفتار ...درس و مدر ...

الان که ۳۵ سالمه 

اون برا زمان نوجوونیم بود،کاش حداقل الان خوشبخو بودن الانم نه وسیله ای برا گردش نه پولی برا مسافرت،هییییی خداییااااا یه جا ماروخوشبخت میکردی 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
افسردم از همه چی بدم میاد خودمو فراموش کردم کدوم طاقتتازه بابام میگه صبح پاشو بخودت برس تو خونه کار ...

سعی کن یه کاری چیزی انجام بدی درس بخون مثلا 

اینطوری آدم نابود میشه

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

قربونت برمنه ماه رجبه بعدی شعبان بعدی رمضانمن قضاهامو میگیرم چون هم زمستونه روزا کوتاهن هم این دو ما ...

منم سر افطار دعا کن عزیزم دعا کن خدا بهم آرامش وخوشبختی بده ناکام نرم از این دنیا یه کم خوشبختی ودل خوش ببینم مزه ش چطوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
منم سر افطار دعا کن عزیزم دعا کن خدا بهم آرامش وخوشبختی بده ناکام نرم از این دنیا یه کم خوشبختی ودل ...

عزیز دلم🥲من که بنده ی روسیاهی هستم و صدام به اون بالاها نمیرسه اما چشم خاطرم می مونه💚

انشاالله بهترینها برات رقم بخوره 🥰

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیز دلم🥲من که بنده ی روسیاهی هستم و صدام به اون بالاها نمیرسه اما چشم خاطرم می مونه💚انشاالله بهتر ...

ممنونم عزیزم

بچه ها شده برام حسرت که قبل از مردنم رنگ آرامش وخوشبختی میچشم یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........