شب میشه شب که میشه این دل من تو سینه تاپ تام می کنهفکر دوس داشتنت اما نداشتنت دل منو بیتاب میکنه
همه کسم تو
هر خوشم تو
هم نفسم تو
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو رفتی آسمان بغض مرا فهمید و ابری شدوَ من ماندم، سکوت و آسمان تار پاییزیغزلبانو#
یه شب مهتاب ماه میاد تو خواب منو میبره کوچه به کوچه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
تو نکنه اصفهانی هستی فقط یه اصفهانی از پس هم استانیش برمیاد😆میخواستی پسر نزاییمار دو سر بزاییحالا ک ...
نه من نیستم ولی یک دوستی داشتم توی خوابگاه از اون یاد گرفتم😄😍
یا تب تب (نانسی😄)
یه روز میای سراغم که خیلی وقته رفتمهزار هزار بهونه از اون چشات گرفتم
ما گلیم ما سملبیم عروس بدین میخوایم بریم
حتی تصور کردنش هم مثل کابوسآتش به روح و جان و احساسم کشیدهفکرش که من باشم ولی پیشم نباشییعنی که پایا ...
هزار و سی صد و بیست
این آقا رقص بلد نیست😁😂