2777
2789

با شوهرم داشتم حرف میزدم تو ماشین که عزیزم دوری نکنیم تو دوران بارداری از یهو شروع کرد که تو فقط نگهدارنده بچه هستی و بچه هامو بزار خودت برو سلامت اصلا نفهمیدن چی شد که این حرفارو زد من نه بهش توهین کرده بودم نه هیچی خیلیم دلم شکست حتی آخرش که قهر کردم ازش یدونه زد رو بازوم گفت مگه دوس دختر دوس پسریم قهر میکنی میزنم تو دهنتا'منم بهش گفتم افرین بهت و اومدم خونه' با هم خوب بودیم از ظهر نمیدونم چرا اینطوری کرد فقط حلالش نمیکنم اذیتم کردن هم خودش هم خانوادش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چون دوست دخترش نیستی حق نداری از رفتار توهین امیزش ناراحت بشی ؟ یعنی چی بچه هامو بزار برو 😐

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

شوخر منم میگه بچمو تا ۷ سالگی بزرگ کن بعدم هری میخوام یکی دیگه بگیرم

الان فقط بگو با چه انگیزه ای ادامه میدی با این ادم !!!!

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦