2777
2789
عنوان

خواهرم حامله بچه رو می‌خواد بندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفتم صحبت کردن

آها پس دیگه نمیشه ایرادی به خواهرت گرفت.

ولی دلیلش چیه از این تصمیم؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

عزیزم تو کل ده سال دوبار حامله شده

عزیزم دوبار سقط میدونی یعنی چی؟

اون مرد هی ذوق کنه خواهرشما سقط کنه

اگه کلا بچه نمیخواد تکلیف خودشو‌معلوم کنه

سقط واقعا گناهه به خدا اون بچه حس داره

سقط فقط شرایط خیلی خیلی خاص

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مهم خواهرته 

مسئولیت همه چی بچه با مادره  از نوزادی تاااااا  تهش 

اگر مادر شرایطش رو نداره پس لابد نداره

آقای داماد  هم بچه دوست داره خودش حامله بشه خودش بزاد خودش تر و خشکش کنه، خودش بزرگش کنه  کلا 😅

به نظر من این کار درست نیست.شرایط نداریم یعنی چی؟

وای متنفرم ازاین جمله اگر شرایط ندارین سفت وسخت جلوگیری کنید

اگرم دارید که سقط چیه این وسط

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
میگه من مشکلات زیاد دارم بچه بیارم بین مشکلات اونم بدبخت کنم

خب همه مشکلات دارن و مشکلات همیشه وجود داره. 

یه زمان هست که زوجی بچه نمیخوان ، اما نمی‌ذارن کار به بارداری برسه. 

اما الان مسئله فرق داره.

عزیزم‌ اختیار بدن و زندگیشو داره 

واقعا این موضوعات به بقیه ربط نداره که بخوان دخالت کنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پناه بر خدا اینهمه ذوق همسرشو دیده باز.... در تعجبم شوهر خواهر شما نمی‌خواد از بچه ش حاصل عمرش دفاع کنه نزاره کشته بشه واقعا چه فرقی بین بچه 18 ساله آدم با چند هفته داره خواهرتون نمی‌ترسن خدا ازش امتحانهای سختی بگیره بخاطر این گناه کبیره 

خواهرت کمالگراست ،والا یه در میلیون الان شرایط بچه دارن 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من