2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چیا گفت بهم دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش گفتم من بهترین خواستگارا رو داشتم خواستگارای فوق پولدار و با فرهنگ گفت سگ هم تورو نمیگرفت😐منم ف ...

بزار بره گم شه .بگو حسرت پول بابام به دلت میزارم

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بزار بره گم شه .بگو حسرت پول بابام به دلت میزارم

کاش بره..همش میگه زن چاق میخوام بگیرم هرچی میگم بگیر از زندگیم برو نمیره فقط اولتیماتوم میده میگه دوتا خونه داشته باشم بعد میگیرم

نه چیزی ندیدم قبلنا یکی دوتا شماره بود گفت‌مشتریمه دیگه خیلی وقته چیزی ندیدم پس چرا یهو اینطور کرد ب ...

صبر کن فعلا بد به دلت راه نده 

انشالله که خیر

صبر کن فعلا بد به دلت راه نده انشالله که خیر

انشالله گلم'چقدر اشتباه کردم دوباره ازش حامله شدم باید مهریمو میزاشتم اجرا ولش میکردم بیچارم کرده هرکاری میکنه بخاطر بچه کوتاه اومده 

ارخ بهش گفتم نمیشه که سرد باشی منم نیاز دارم پس میرم ولت میکنم اونم گفت بچه هارو بزار برو بسلامت

شما خيلي حرف بدی زدی اول هم شما شروع کردی انتظار داری بهش بگی ولت میکنم اونم قربونت صدقه است بره 😂

☕🎵🍫🍻
انشالله گلم'چقدر اشتباه کردم دوباره ازش حامله شدم باید مهریمو میزاشتم اجرا ولش میکردم بیچارم کرده هر ...

توکل بر خدا 

غصه نخور   

شما خيلي حرف بدی زدی اول هم شما شروع کردی انتظار داری بهش بگی ولت میکنم اونم قربونت صدقه است بره 😂

خب من همش میرم سمتش اون با بداخلاقی پس میزنه منم ناراحت شدم چرا فکرمبکنی حرف من بو بوده

خب من همش میرم سمتش اون با بداخلاقی پس میزنه منم ناراحت شدم چرا فکرمبکنی حرف من بو بوده

خب بخاطر رابطه میخوای ولش کنی اونم اونحرفارو زده چرا فکر می‌کنی خیلی کم حرفی بهش زدی ؟یکی بمن بگه ولت میکنم دیگه از چشمم میفته تا همیشه

☕🎵🍫🍻