2777
2789

تاپیک قبلی کامل نبود 

خواهرم همش میگه شرایط نداریم ولی شوهرش عاشق بچش الان ده سالازدواج کردن ولی  بچه دار نشدن البته قبلش صحبت شده ولی ما همه میدونیم آقا خیلی بچه دوست داره خیلی دلمون براش میسوزه 

پارسال خواهرم حامله شد شوهرش خیلی خوشحال شد هیچوقت آنقدر خوشحال نبود وقتی خواهرم گفت میخوا بندازمش هیچی نگفت مخالفت نکرد ولی کلی ناراحت بود 

الان دوباره خواهرم حامله دیشب این مرد از ذوق داشت اسم بچه انتخاب می‌کرد همش میگفت کاش بچه من شبیه اون بشه اینو بخرم براش 

خواهرم بهم گفته می‌خواد بچه رو بندازه اما نمی‌دونه چطور به شوهرش بگه با اینکه سکوت میکنه اما قلبش میشکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت جلو گیری بلدنیست؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

قبل از ازدواج باهم در مورد این موضوع صحبت کرده بودن؟؟

اگر خواهرت قبل از ازدواج مطرح نکرده بود که بچه نمیخواد الان داره در حق همسرش ظلم می کنه یه جورایی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

الان میام کامنت میذارم دوباره کاربر عجیب میاد میگه چرا نظر میدی واا تو زندگی بقیه دخالت نکن واا😂😂😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

والا الان شرایط اکثر ادما خوب نیس اخرش ک چی 

اگ واقعا بچه نمیخواد جدا شه

شوهرش بره با یکی دیگه ازدواج کنه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره