2777
2789
عنوان

تو پول خرج کردن خسیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 74 پست
اصلا نمیدونم چمه😐 از خونه جز برای کار نمیرم بیرون

افشردگی داره مگه دختر؟ببین خوب بپوش خوب بگرد خوب بخور ارایش کن تیپ بزن خداروشکر کن تن سالم داری و درآمد عالی پس لذت ببر و شاد باش از امروز تغییر کن برو کلی خرید کن برا خودت میتونی هرماه ی تیکه طلا هم بخری بعنوان پس انداز و ازش لذت ببری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نمیدونم چمه😐 از خونه جز برای کار نمیرم بیرون

برو بیرون بازارگردی

آدم تو محیطش قرار بگیره بیشتر ترغیب میشه

یهو چیزی میبینی خوشت میاد

یا پرو میکنی میبینی خیلی بهت میاد

ناخودآگاه دستت به خرید میره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

شغل من استرسش بده. آرایشگر و مزون دار و مغازه دار ۱۰۰ برابر من به راحتی در میارن

والله دختر خوب من با ارشد نشستم خونه شوهرم با ارشد بیکار شده انشالله خدا برا همه بسازه موفق باشی الهی 

ببین من مثلا رنگ مو ناخن فیشال صورت بوتاکس اینا رو انجام میدم. ولی لباس خیلی سخت میخرم حس میکنم پول ...

حالا من اصلا خرج زیبایی و بوتاکس وناخن ... نمی کنم یعنی انجام نمی‌دم دوس ندارم

ولی روتین پوستی بهترین ها رو می خرم و توی هر جمعی همه معتقدن من شیک ترین لباسا رو تنم می کنم

ولی اینجوری نیست هر روز لباس بخرما 

اصصصصلا ولی هر وقت بخوام بخرم چیز عالی و شیک می خرم نه لباس ارزون و یه بارمصرف

ولی هر آدمی یه جوریه

مرسی عزیزم امیدوارم حالم بهتر بشه.

بهتر میشه فقط خودت باید بخواهی ادکلن های خنک و ملایم بزن آهنگ شاد گوش کن لباس رنگی و شاد تو لایق بهترینایی وقتی زحمت میکشی با استرس پول در میاری

چرا منم همینم.فقط واسه خودم زورم میاد خرید کنم.ولی برای همسر و بچه ها کم نمیزارم.همسرم هم سر این موض ...

من حتی از بازارم اصلا خوشم نمیاد 😂به سختی می‌رم خرید

خریدای خونه هم همه رو آنلاین انجام می‌دم 

اکثرا لباسامو هم آنلاین می خرم

فقط کفش حضوری 

چقدر میشه هزینه هر فصل؟

تقریبا 3 تومن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من حتی از بازارم اصلا خوشم نمیاد 😂به سختی می‌رم خریدخریدای خونه هم همه رو آنلاین انجام می‌دم اکثرا ...

منم همینم اصلا حوصله خرید ندارم. ولی آنلاین شاپ با لباس خیلی خوب هم پیدا نکردم. هفته دیگه جاریم از شهر دیگه دارن میان اینجا. اون خودش آنلاین شاپ لباس داره شغلش هم دبیری هست ولی بسیار شیک میگرده. من از الان استرس مهمونی خونه مادرشوهرم رو گرفتم که لباسم پیش اون بد باشه