2777
2789
عنوان

تو پول خرج کردن خسیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه لباس که زود خراب نمیشه.چرا مدل به مدل باید بخریم البته جوانترها خب طبق مد میپوشن خرجشون بیشتره

مثلا میرم مزون پالتو ۴ تومن باشه دلم نمیاد بخرم. میام خونه اعصابم بهم میریزه چرا خرج خودم نمیکنم

کادر درمان هستم خصوصی کار میکنم

پزشکی ؟ 

چون من دیگه کم کم باید وارد جامعه بشم و می‌خوام مستقل بشم برا همین درباره شغل و درآمد ها میپرسم تا از تجربه ها دیگران استفاده کنم کدوم بهتره اینجا هم همه ناشناسن دیگه آدم نگرانی نداره راحته 

من مثلا لوازم آرایشی یا کرم های مراقبت پوستی یا عطر میخرم چیز خوب و برند. لباس نه حس خریدش رو ندارم ...

پس همه لباسات رو بریز دور یا بده به کسی و از اول برو خرید،من یه بار اینکارارو کردم چون دیگه واقعا از خرید نکردن و پوشیدن اونا خسته شده بودم

من انقدر نمیخرم.

من هرفصل لباسای مرتبط با همون آب و هوا رو میخرم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اشتباه میکنی اولویت خودت باش 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آخه لباس که زود خراب نمیشه.چرا مدل به مدل باید بخریم البته جوانترها خب طبق مد میپوشن خرجشون بیشتره

دیگه حد معمولش اینه که آدم هر فصل لباس بخره
برای تابستون، لباس تابستونه بخری، لباس گرم زمستون و ...

دیگه خیلی کم در نظر بگیریم سالی دوبار

الانم مثل قدیم نیس، لباسا زود از مد میفتن و تکراری میشن

سال تا سال لباس نخریدنم دیگه خیلی کمه

کدوم خانومی بدش میاد متنوع بپوشه و هی تیپ بزنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

سال قبلیا رو چیکار میکنی؟

اونا هم نگه میدارم متنوع میپوشم

بعضی وقتا هم میدم بیرون به نیازمندا