2777
2789
با ورزش یا بی ورزش؟ردزی چقدر کالری رریافت میکنی؟تو چند وقت کم کزدی؟

راستش ورزشم فقط پیاده رویه از خونم تا خونه مامانم 

تو دوماه ۵ کیلو کم کردم 

کالری روزانه ۱۳۰۰ کالریه کمتر و بیشتر از این نمیخورم اصلا

اگه فست بگیری خیلی خوب میشهفست ۱۶.۸ در هفته سعی کن یه روز بگیریفست ۵.۲ هم سعی کن همیشه بگیریاینجوریه ...

مننونتم مهربون.پس ۲ روز در هفاه ۵۰۰ کالری کنیم....

گاهی هم نیتونم میتزا و نوشابه بخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا رژیم نگرفته بودم‌ادلین باره.اما باید ۱۰ کیلو کم کنم🥲

فقط باید رژیم رو ول نکنی

حتی اگه کاهش وزنت کمه ادامه بده

مثلاً یکی توی یه ماه دو کیلو بیشتر یا کمتر کاهش داشته ولی ممکنه که بیشتر سایز کم کرده باشه تا وزن

سعی کن هر هفته خودتو یبار وزن کنی

ماهی یبارم سایزتو اندازه بزن دور کمر ، دور مچ دست و..

تاپیک رکورد سلامتی ← کاربر خزان_نارنجی رو خواستی یه نگاه بنداز من طبق تاپیک اون رژیم میگیرم

کامل توضیح داده

🧚🏻‍♀️

فقط خوردن؟منن ۱ هفته هست شردع کردن؟از کی ادم لاغر نیشه؟ورزشم نمیکننم برنانه کرفس تصب کردم

آره والا من کلا وعده هام نصف شده بود فکر کنم معده م هم کوچیک شده بود چون بعد از یه مدتی دیگه خود به خود کمی میخوردم سیر میشدم

ورزش هم که نمیکردم😂

دیگه بستگی به طرف داره همه مثل هم نیستن من کل تابستون اصلا اشتها نداشتم تو طول اون سه ماه شکمم خیلی تخت شده بود من فقط یکمی شکم داشتم که خوب بود خداروشکر همه میگفتن خیلی لاغر شدی

آره با همون کرفس پیش برو خوبه بنظرم ورزش هم بکن سریع تر جواب میده

مننونتم مهربون.پس ۲ روز در هفاه ۵۰۰ کالری کنیم....گاهی هم نیتونم میتزا و نوشابه بخورم؟

قربونت❤️

آره

بینش فاصله بنداز

اگه بیشتر از پونصد شد عیب نداره چون ممکنه شب گرسنه‌ات بشه فقط بیشتر از ۷۰۰ تا نشه

میتونی روزای چیت بخوری

یا اگه در کل خواستی بخوری کم بخور

چون روند لاغری رو کند میکنن

🧚🏻‍♀️

آره والا من کلا وعده هام نصف شده بود فکر کنم معده م هم کوچیک شده بود چون بعد از یه مدتی دیگه خود به ...

معده کوفتی من جمع نمیشه 

همین الان ولم کنین دو پرس کوبیده رو کامل میخورم 

ولی جلوی خودمو گرفتم

قربونت❤️آرهبینش فاصله بندازاگه بیشتر از پونصد شد عیب نداره چون ممکنه شب گرسنه‌ات بشه فقط بیشتر از ۷۰ ...

برام دعا کن بشم.نخوره تو ذوقم.سعی دارم میکنم.ارزومه ۱۰ کیلو کم کنم

معده کوفتی من جمع نمیشه همین الان ولم کنین دو پرس کوبیده رو کامل میخورم ولی جلوی خودمو گرفتم

ببین خوب از اول نمیشه یه دفعه جلوی خودتو بگیری سعی کن کم کم این وعده هارو حجمشون رو کم کنی بعدش دیگه واست عادی میشه

البته من کلا دیگه اشتهایی برام نمونده گرسنم میشه اما نمیتونم چیزی بخورم