بچه ها من درآمد بالایی دارم. کارت شوهرمم دستمه. ولی نمیدونم چرا حال خرج کردن ندارم. از شهریور تا حالا یه جوراب هم واسه خودم نخریدم.لباسای پارسال رو پوشیدم🫥 اصلا حس و حال خرید ندارم. برای بچه ام و شوهرم خرید کردم. خوراکی و اینا هم اصلا کم نمیذارم. نمیدونم چرا خرج خودم نمیکنم جدیدا. پارسال اینجوری نبودم. امسال بی حالم. شما چطور خرج خودتون میکنید.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از دو تا مزون تو شهر خودمیا از برندهای ایرانی یا برندهای خارجی از آنلاین شاپ هاولی حساب شده می خرم و ...
من تابستون رفتم یه مزون قبل مسافرت رفتن مثلا دو تا مانتو. گرفتم هر کدوم ۴ یا ۵ تومن. این بار رفتم پالتو و زمستونی بگیرم زیر ۵ تومن نداشت اونم کوتاه بود