2777
2789
عنوان

تو پول خرج کردن خسیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینم اصلا حوصله خرید ندارم. ولی آنلاین شاپ با لباس خیلی خوب هم پیدا نکردم. هفته دیگه جاریم از ش ...

حتما برو خرید کن پیش جاری شیک باش مخصوصا چون اون هم شیک می گرده

سعی کن همیشه چند دست لباس شیک داشته باشی برای مواقع اینجوری 

حتما برو خرید کن پیش جاری شیک باش مخصوصا چون اون هم شیک می گردهسعی کن همیشه چند دست لباس شیک داشته ب ...

میدونی من دوست ندارم تنهایی خرید کنم تو شهر شوهرم تنهام اونم نمیاد باهام بازار. اگه خواهرم یا مادرم نزدیکم بودن مطمئنم فرق داشت

وای چقدر اینجوری خوبه. از مزون خرید میکنی؟

از دو تا مزون تو شهر خودم

یا از برندهای ایرانی یا برندهای خارجی از آنلاین شاپ ها

ولی حساب شده می خرم و به اندازه

اینجوری نیس بگم حالا که درآمدم خوبه پس هر ماه برم کلی خرید الکی بکنم ؛اصلا 

میدونی من دوست ندارم تنهایی خرید کنم تو شهر شوهرم تنهام اونم نمیاد باهام بازار. اگه خواهرم یا مادرم ...

خرید تنهایی سخته واقعا

بعضیا خیلی دوس دارن تنها خرید کنن

ولی من دوس دارم شوهرم باسه حتما نظر بده چون کمک می کنه خریدای بهتری داشته باشم 

ولی خب الان دیگه جاری داره میاد شرایط فرق داره مجبوری بری تنهایی هم شده بگیری یه چیزی😅♥️

از دو تا مزون تو شهر خودمیا از برندهای ایرانی یا برندهای خارجی از آنلاین شاپ هاولی حساب شده می خرم و ...

من تابستون رفتم یه مزون قبل مسافرت رفتن مثلا دو تا مانتو. گرفتم هر کدوم ۴ یا ۵ تومن. این بار رفتم پالتو و زمستونی بگیرم زیر ۵ تومن نداشت اونم کوتاه بود 

خرید تنهایی سخته واقعابعضیا خیلی دوس دارن تنها خرید کننولی من دوس دارم شوهرم باسه حتما نظر بده چون ک ...

وای آره گیج میشم خوبه بده آخر هم بیخیال میشم . ولی حتما باید برم شنبه خرید