2777
2789
عنوان

تو پول خرج کردن خسیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قبلا اینجوری بودم

یه روز که بخاطر یه مسئله دیگه با مشاور حرف زدم

فهمیدم حتی اون موضوعم ریشه در کودکی داره

شخص خودشو لایق نمیدونه واسه خودش هزینه کنه

اگه چیز گرونی بخره پشیمون میشه یا عذاب وجدان میگیره

این چیزا همشون ریشه ای ان که باید حل بشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من اینارو هم انجام نمیدم. هنوز توو حباب قیمت ها موندم. حس میکنم پولمو میریزم دور

من مثلا لوازم آرایشی یا کرم های مراقبت پوستی یا عطر میخرم چیز خوب و برند. لباس نه حس خریدش رو ندارم میرم تو مغازه دور میزنم میام بیرون

ببین من مثلا رنگ مو ناخن فیشال صورت بوتاکس اینا رو انجام میدم. ولی لباس خیلی سخت میخرم حس میکنم پول ...

من هیچ کدوم اونا رو هم انجام نمیدم.نچرال هستم.همسرم همینجوری بیشتر دوست داره.البته از حساسیتش هم هست دوست نداره زیاد تو چشم باشم .که متاسفانه با وجود همه سادگی و نچرال بودن بازم تو چشمم از نظر خودش

والا خوشبحالت من فقط دارم مدیریت میکنم جمع میکنم تا قسط هامون و بدیم شوهرم نه مدیریت بلد نه پول جمع ...

ما هم وام سنگین داریم قسط میدیم چند تا کارمند همسرم داره حقوق اونا رو میده خودم مدیریت میکنم

اخه ادم واقعا دیگه چقدر لباس بخره.

هرفصل

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

والا خوشبحالت من فقط دارم مدیریت میکنم جمع میکنم تا قسط هامون و بدیم شوهرم نه مدیریت بلد نه پول جمع ...

همسر منم بشدت ولخرجه برای همین پولاش و به حساب من انتقال میده چون میدونه حسابگر هستم و خوب مدیریت میکنم.

من قبلا اینجوری بودمیه روز که بخاطر یه مسئله دیگه با مشاور حرف زدمفهمیدم حتی اون موضوعم ریشه در کودک ...

من پدرم وضع مالیش خوب بود خیلی . مادرم خونه دار پول همیشه تو دستش بود ولی همیشه چیزای ارزون میخرید واقعا درسته حس میکنم منم مثل مادرم هستم. مثلا رفتم بوت چرم مشهد بگیرم خیلی خوشگل بود گفت ۸ تومن گفتم نمیخوام. نتونستم پولمو خرجش کنم

من قبلا اینجوری بودمیه روز که بخاطر یه مسئله دیگه با مشاور حرف زدمفهمیدم حتی اون موضوعم ریشه در کودک ...

آخه لباس که زود خراب نمیشه.چرا مدل به مدل باید بخریم البته جوانترها خب طبق مد میپوشن خرجشون بیشتره