بچه ها من درآمد بالایی دارم. کارت شوهرمم دستمه. ولی نمیدونم چرا حال خرج کردن ندارم. از شهریور تا حالا یه جوراب هم واسه خودم نخریدم.لباسای پارسال رو پوشیدم🫥 اصلا حس و حال خرید ندارم. برای بچه ام و شوهرم خرید کردم. خوراکی و اینا هم اصلا کم نمیذارم. نمیدونم چرا خرج خودم نمیکنم جدیدا. پارسال اینجوری نبودم. امسال بی حالم. شما چطور خرج خودتون میکنید.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه چیز گرونی بخره پشیمون میشه یا عذاب وجدان میگیره
این چیزا همشون ریشه ای ان که باید حل بشن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
ببین من مثلا رنگ مو ناخن فیشال صورت بوتاکس اینا رو انجام میدم. ولی لباس خیلی سخت میخرم حس میکنم پول ...
من هیچ کدوم اونا رو هم انجام نمیدم.نچرال هستم.همسرم همینجوری بیشتر دوست داره.البته از حساسیتش هم هست دوست نداره زیاد تو چشم باشم .که متاسفانه با وجود همه سادگی و نچرال بودن بازم تو چشمم از نظر خودش
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
من قبلا اینجوری بودمیه روز که بخاطر یه مسئله دیگه با مشاور حرف زدمفهمیدم حتی اون موضوعم ریشه در کودک ...
من پدرم وضع مالیش خوب بود خیلی . مادرم خونه دار پول همیشه تو دستش بود ولی همیشه چیزای ارزون میخرید واقعا درسته حس میکنم منم مثل مادرم هستم. مثلا رفتم بوت چرم مشهد بگیرم خیلی خوشگل بود گفت ۸ تومن گفتم نمیخوام. نتونستم پولمو خرجش کنم