2777
2789
عنوان

سرطان کبد😭😭بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 71 پست
۳۰سالگی خریض شدن الان ۴۳ هنو ۴۴نشدن

بمیرم آخه سنی ندارن که😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ارهههع همش میگ جیکرمممم میسوزههههههههه اخ بمیرم براش نفس تنگی داره😭😭😭😭😭

حضرت زهرا به داد پدرت و خودت که الان بیشتر از پدرت عذاب میکشی برسه .بمیرم برات کاش کاری از دستم برمیومد برات .چون کاملا درکت میکنم خواهر.

توکل کن بخدا و تا میتونی پیش پدرت باش.الهی بحق علی (ع) خدا کمکشون کنه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم داله میترکه ک جور داره زجر میگشه چ جور داره جون میده خواهرشوهرتون خونه فوت کردن؟؟؟کجلا فوت کردن ...

عزیزم من اون رور های شما رو با خواهر شوهرم تجربه کردم انشالله که پدر شما مثل خواهر شوهر من نشه انشالله شفا پیدا میکنه قرار نیست مال همه یکی باشه خواهر شوهر من خیلی دیر متوجه شده بود کار از کار گذشته یود کل کبد سرطانی بود تا کیسه صفرا هم رشد کرده بود نا امید نشید تا آخر امید داشته باشید 

خواهر شوهر من بستری بود مرخص کردن بعدش دوباره بستری کردن گفتن دیگه چند روز پیشتر نیست مادر شوهرم میگفت بیاریم خونه اگه قراره فوت بشه تو خونه باشه د دکترش گفته بود نمیشه تو خونه بدتره نمی تونید نیاز به دستگاه اکسیژن داره تو بیمارستان موند همون جا فوت شد

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
حضرت زهرا به داد پدرت و خودت که الان بیشتر از پدرت عذاب میکشی برسه .بمیرم برات کاش کاری از دستم برمی ...

اون نمیخابع درد میکشه غذا ننیخورع اینو ماداریم پر پر میشین😭😭😭😭😭وقتی میگ‌جیگرم میسوزه میخام بمیرمممممم 

ماینقدر بی پول شدیممم دار ندارمون خرج شد

بله متاسفانه هرینه ها زیاده ما هم دیدیم این روز ها رو

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
مرسی مهربونم خدا خانوادت نگه دارع برات😭❤️

عزیزمی ،دعات میکنم.به چیز دیگه میگن سوره حمد معجزه داره ،۷۰مرتبه بخونی و بعد خواستت رو بخوای از خدا.حتما بخون برای پدرت که هرچی صلاحشه و شفاش عزیزم.

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

عزیزم من اون رور های شما رو با خواهر شوهرم تجربه کردم انشالله که پدر شما مثل خواهر شوهر من نشه انشال ...

اخخخخ چ جور ب بوه خانوادش خبردادن 😭😭😭😭 اگ خدا میخاد بگیردتش امام رضاگفتم بابام دعوت کنه حرمش زیارت بره بعد توخونه بره😭😭😭😭

اون نمیخابع درد میکشه غذا ننیخورع اینو ماداریم پر پر میشین😭😭😭😭😭وقتی میگ‌جیگرم میسوزه میخام بمیر ...

بستریش نمیکنن بیمارستان؟🥺😔

سیروز بعد۱۴سال شده سرطانن

خواهر شوهر من سیروز هم نداشت یهو سرطان اومد یهو هم رفت

اخذتوجووونی اینطپر شد بچگی یتیم شد کلاخیری ندید غه زندگییب😭😭😭😭

عزیزم😔

کاش مریضی و مرگ تو ابن دنبا وجود نداشت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خواهر شوهر من سیروز هم نداشت یهو سرطان اومد یهو هم رفت

خیلی سخته ،کاملا درکش میکنم .خیلی بد دردیه 🥺😭

اخخخخ چ جور ب بوه خانوادش خبردادن 😭😭😭😭 اگ خدا میخاد بگیردتش امام رضاگفتم بابام دعوت کنه حرمش زیا ...

اگه میشه مسکن بهش بدید🥺