2777
2789

بچه ها من پریودیم تنطیم نیست چند ماه یک بار پریود میشم بعضی ماه ها موقع پریودی دل درد و کمر درد شدید میگیرم ده روز طول میکشه بعد خوب میشم .‌ شمام مثل من هستین؟ 

تاپیک اصلاح سبک منوبخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به زور رازیانه و زعفرون پریود میشم اما باز هم خیلی بینش فاصله میفته

ولی از وقتی وزن کم کردم و قند مصنوعی رو حذف کردم یه مقدار بهتر شده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

راه حلش اصلاح سبکه

از امروز هرروز نیمساعت پیاده روی کن

قند و شکر رو حذف کن و کیک و هرچیزی ک توش شکر بکار رفته نخور

۱۰ روز قبل از پریود منیزیم بخور

شبا قبل از ۱۱ بخواب، صبحانه قبل از ۸ صبح بخور 

استرس رو ب هرروشی از خودت دور کن

روغن بازاری نخور و سرخ کردنی و فست فود، بجاش روغن زیتون و کنجد و نارگیل(البته میزان کنترل شده و کم) 

هرروز ۱۴ تا بادام درختی و ی قاشق تخم کدوی خام بخور

قول میدم برسی ب جایی ک اولا هرماه پریود بشی دوما نفهمی پریود شدی و از خیسی متوحه بشی نه از دردش

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من به زور رازیانه و زعفرون پریود میشم اما باز هم خیلی بینش فاصله میفتهولی از وقتی وزن کم کردم و قند ...

رازیانه نخور ممکنه باعث کیست سینه بشه

بقیه هم نخورن مکر دکتر براشون تجویز کنه

یکی رازیانه یکی شنبلیله

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

رازیانه نخور ممکنه باعث کیست سینه بشهبقیه هم نخورن مکر دکتر براشون تجویز کنهیکی رازیانه یکی شنبلیله

من همون کیست سینه رو هم داشتم آخرین بار 

خیلی وقته سونو ندادم ببینم چه خبره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐