2777
2789
عنوان

سرطان کبد😭😭بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 71 پست
اخه کبد سموم دفع میکنه بابام ۱۴سالههههه مریضهه۸ الان ۲ماه نیمه ازپاافتاده دوهفته بستری بود ۴روز مرخ ...

خدا بهتون صبر بده عزیزم من از بعد خواهر شوهرم متوجه شدم کبد بدترین عضو بدن هستم متاسفانه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره نمیشه پیوند کرد اخهه میگم کبد کامل توده سرطاتی شدهه

من همسرم  از دکترش پرسیده بود ببریم شیراز پیوند کنیم دکتره گفته بود ببر آمریکا وقت پیوند کبد که بگذره دیگه نمیشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من همسرم از دکترش پرسیده بود ببریم شیراز پیوند کنیم دکتره گفته بود ببر آمریکا وقت پیوند کبد که بگذر ...

دلم داله میترکه ک جور داره زجر میگشه چ جور داره جون میده خواهرشوهرتون خونه فوت کردن؟؟؟کجلا فوت کردن روز فوتشون چ‌جوری بود

اصلا توانش رو نداشتم بیام سایت تایپ کنم ولی دلم قبول نمیکرد نگم بهت ،دقیقا عموم بیست سال پیش شکمش ورم کرد و رنگش زرد شد و...آز داد که متوجه شدیم سیروز کبدی دارن ،ما شیرازیم و بهترین دکترا تو بیمارستان نمازی رفتن ،دکترا جوابش کردن .اینم بگم سه بار سکته مغزی شدید داشتن قبلش و کلی بیماری زمینه ایی ،پولی هم نداشت خرج کنه زیاد .حتی تو صف پیوندم بود ولی خدا اونقدر بزرگه که دستشو گرفت ،و نجاتش داد هنوزم دارو میخوره ،ولی خداروشکر بعد بیست سال هنوزم هست و زندگی میکنه .یه چیزی بگم دور از جون بابات و عموم و تموم بیمارا ،خانواده به فکر جای قبرشم بودن ،ببین تا چه حد حالش بد بود.توکل بخدا کن و نماز استغاثه به حضرت زهرا بخون حتما

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

اخ بمیرمممم زجر کش میشن😭😭😭😭

بله متاسفانه کبد سخت تره از بقیه عصو بدن هست انشالله که شفا پیدا کنه و صلاح خدا تو خوب شدنش باشه ولی خدا انشالله اونای که صلاح تو موندنش نیست زود تر ببره بهشون عداب نده خواهر شوهرم روز های آخرش خیلی اذیت شد کلا بدنش آب آورده بود استفراغ خون می‌کرد میگفتن جیگرش هست که داره بالا میاد عداب کشید خیلی زیاد خدا رحمتش کنه رفتنش بهتر بود زود هم رفت زیاد از حد عداب نکشید

اصلا توانش رو نداشتم بیام سایت تایپ کنم ولی دلم قبول نمیکرد نگم بهت ،دقیقا عموم بیست سال پیش شکمش ور ...

اخ😭😭😭😭😭دلم اروم گرفرپس هست معحزع اخه ۱۴سال پیش گفتن دوماه زنده نمیمونه ک بابام ۱۴سالع را اومد بابیماری ولی الان واقعا دارع زحررررر میکشع

دلم داله میترکه ک جور داره زجر میگشه چ جور داره جون میده خواهرشوهرتون خونه فوت کردن؟؟؟کجلا فوت کردن ...

ناامید نشو نماز استغاثه به حضرت زهرا مجربه بزن نت بخون.حاجت میده.دور از جون پدرت ،انشاالله که تنش سالم باشه و سایش بالای سرتون ولی اگه غیر از اینم باشه حضرت زهرا هم دلتو آروم میکنه هم به پدرت کمک میکنه زجر نکشه.به حرفم گوش کن و بخون،حاجت محالم میدن قربونشون برم😔💚

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

اصلا توانش رو نداشتم بیام سایت تایپ کنم ولی دلم قبول نمیکرد نگم بهت ،دقیقا عموم بیست سال پیش شکمش ور ...

سیروز کبد حداقل بهتر میشه ولی وقتی سرطانی بشه سخته دیکه 

بله متاسفانه کبد سخت تره از بقیه عصو بدن هست انشالله که شفا پیدا کنه و صلاح خدا تو خوب شدنش باشه ولی ...

ارهههع همش میگ جیکرمممم میسوزههههههههه اخ بمیرم براش نفس تنگی داره😭😭😭😭😭

ناامید نشو نماز استغاثه به حضرت زهرا مجربه بزن نت بخون.حاجت میده.دور از جون پدرت ،انشاالله که تنش سا ...

امروز توحرم زجع زدممممم😭😭😭😭😭😭گفتم امام رضاعاقبت بخیرش کن زجر نکشه ماراضیم ازش

اخ😭😭😭😭😭دلم اروم گرفرپس هست معحزع اخه ۱۴سال پیش گفتن دوماه زنده نمیمونه ک بابام ۱۴سالع را اومد ب ...

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته .کاملا درکت میکنم با تموم وجودم ،الانم میدونم تو دلت چه خبره ،بخدا میفهممت .حضرت زهرا و امام حسین رو صدا بزن ،نصف شب از خواب بیدار شو وضو بگیر خلوت کن باهاشون ،عکسای کربلا رو نگاه کن یکم مداحی کوش بده دلت که آماده شد ،اشکات که جاری شد ازشون بخواه.همین امشب اینکارو بکن عزیزم