2777
2789
عنوان

سرطان کبد😭😭بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 71 پست

توکل به خدا هیچ چیزی غیرممکن نیست من پسرداییم گفتن نهایت۳ماه زنده اس با بچش خدافظی کرد باهمه خدافظیاشو کرد اما الان بعد۵سال زنده اس بیماریش خوب شده دارو میخوره اما دیگه حرف مرگ تو کار نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی‌خوام نگرانت کنم ولی واقعیتو باید قبول کرد فامیل ما در عرض دو ماه از پا درش آورد اخراش پاهاش ورم ...

گفتن این حرفا واقعا دل میخواد بهش بگم 1ولی بد ترین نوع سرطان کبد هست سه ماهه خواهر شوهرم به این علت  فوت کرده یه ماه نشد روز های آخر چقدر عذاب کشید بیچاره

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
فقط دارو داده؟ به چندتا دکتر دیگه هم ازمایشاتو نشون بدین من یه بنده خداییو میشناسم سرطان رحم داشت یه ...

سرطان رحم کجا کبد کجا

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
بپرسین شاید بشه پیوند کبد براش انجام بدین یکی از اعضای خانواده نصف کبدشو بهش اهدا کنه چون کبد عضویه ...

پیوند کبد فقط در مرحله اولیه هست نه بعد‌پیشرفت کبد زرد شدن پوست بدن رنگ چشا

خداوند شفا عنایت کنه برای من تصورشم سخته

ما سه ماه نشده که خواهر شوهر جوانم رو یه این علت‌از دست دادیم روز های آخر بیچاره خیلی عذاب کشید خودش دیگه رسما میخواست که بره راحت بشه با گفتنش هم گریم میگیره البته اون تا آخرین روز نفهمید سرطان داره فکر می‌کرد فقط کبدش مشکل داره که قراره خوب بود بشه چقدر سخت گذشت خیلی همش جلو چشمم هست هیج یادم نمیره دو روز قبل مرگش همسرم گریه کرد میگفت اگه صلاح خدا تو موندنش نیست هر جه زود تر فقط بره دیگه این همه عداب نکشه تاپیکهام هنوز هستن یه روز بعد همون روز تاپیک من رفت

ما سه ماه نشده که خواهر شوهر جوانم رو یه این علت‌از دست دادیم روز های آخر بیچاره خیلی عذاب کشید خودش ...

البته تاپیک هام واسه یه کاربر دیگم هست نه این

سرطان رحم کجا کبد کجا

سرطانه دیگه این کجا و اون کجا نداره 

تو دوتاش اگه به جاهای دیگه بزنه هم کشنده س 

شما متخصص انکولوژی هستی؟

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
سرطانه دیگه این کجا و اون کجا نداره تو دوتاش اگه به جاهای دیگه بزنه هم کشنده س شما متخصص انکولوژی هس ...

گلی من تو خانواده تجربه هر دو سرطان رو دادیم نت هم بزن بخون کبد متاسفانه بدترین نوع و کشنده ترین نوع سرطان هست خواهر شوهر من یه ماه نشده بعد جواب دکترا فوت شد خواهر شوهر خاله من سرطان رحم داره که دکترا جوابش کردن ولی همچنان زنده هست

گلی من تو خانواده تجربه هر دو سرطان رو دادیم نت هم بزن بخون کبد متاسفانه بدترین نوع و کشنده ترین نوع ...

اخه کبد سموم دفع میکنه  بابام ۱۴سالههههه مریضهه۸ الان ۲ماه نیمه ازپاافتاده دوهفته بستری بود ۴روز مرخصش کردیم اخ بمیرممممم ناتوان ناتوان شده