2777
2789
عنوان

سرطان کبد😭😭بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخخخخ چ جور ب بوه خانوادش خبردادن 😭😭😭😭 اگ خدا میخاد بگیردتش امام رضاگفتم بابام دعوت کنه حرمش زیا ...

موقع فوتش مادر شوهرم و شوهرش بودن بیمارستان دیگه خبر ندادن ما هم می‌خواستیم ببریم مشهد یه زیارتی بکنه بعد ولی خب حالش جوری نبود که بشه برد ترسیدیم تو راه چیزی بشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خیلی سخته ،کاملا درکش میکنم .خیلی بد دردیه 🥺😭

سخته خیلی هم سخته ما یه ماه عداب کشیدیم اون روز ها هر روز برام تکرار میشه انگار خیلی درد سختی هست ادم میدونه ممکنه یه روزی بره از این طرف دلش هم نمیخواد قبول کنه طرف رفتنی هست خواهر شوهر من روز های آخر عداب کشید اونقدری که همه راضی بودن به رفتنش فقط دیگه عذاب نکشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اتفاقا صب به مامان میگفتم به دلم افتاده امسال کبدم همانژیومش بدخیم میشه ومیمیرم

اینجوری به مامانت نگو ،من قبل اینکه مادر بشم نمیفهمیدم ،الان میدونم بچه چقدررررررر عزیزه .اذیتشون میکنی با حرفات.و اینکه هیچی نمیشه عزیزم تو حالت خوبه و بهترم میشی .انشاالله تنت سلامت☘️

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

سخته خیلی هم سخته ما یه ماه عداب کشیدیم اون روز ها هر روز برام تکرار میشه انگار خیلی درد سختی هست اد ...

خدا به مادرش صبر بده ،چه دنیای بدیه 🥺😭

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

خدا به مادرش صبر بده ،چه دنیای بدیه 🥺😭

مادر شوهرم که هر روز کارش گریه هست فکر نکنم به این زودی ها با این موضوع کنار بیاد

اتفاقا خودم مادرم

پس درک میکنی عزیزم 😔