من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
والا من دخترم تو شکمم فقط خودشو سفت میکرد اصلا زیاد تکون نمیخورد تو نوزادیشم مظلوم بود الان ۷سالشه نگم ک دیوانم کرده ماشالا از دیوار راست میخواد بره بالا 😂
نه عزیزم اصلا ربطی نداره دختر من در دوران جنینی بسیار شیطون بود رفتم سونو بگیرم میگفت من بیست سال این کارم اصلا همچین چیزی ندیدم که جنین با دستگاه بازی کنه یه بار هم که جای دیگه رفتم سونو گفت این پیش فعال من نمیتونم دقیق بررسی کنم انشالله که سالمه ولی الان خیلی خوبه هیچ وقت شیطون و اذیت کن نبود
دیگ فقط دوییدن نیست که خیره رو اپن میپره تو حال همش یا روچهارپایست روکابینتا یا جای کمد همش تو استرسم ک بلایی سر خودش میاره ی بار تو سه سالگی کمد انداخت روخودش ی بار من نشسته بودم رو مبل تابلو رو دیوارو انداخت من نفهمیدم خورد ب گردنم خلاصه زیاد از این کارا کرده همش میریزع میپاشه من باید جمع کنم کلا شره مثل پسراست 😅