2777
2789
عنوان

خانم ها بچه زیاد تکون بخوره شلوغ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 37 پست

پسر کوچیکم خیلی تکون می‌خورد.ولی به دنیا اومد زیاد پرجنب و جوش نیست خداروشکر .فکر نکنم ربطی داشته باشه.دکتر گفته بود بچه ای که زیاد تکون بخوره.یعنی وضعیت سلامتی خیلی خوبی داره

نباید رو کمکش حساب کنی اون خودش بچه سراستی حال دخترت چطوره؟ هنوز لکنت داره؟

امروز یکم بهتره خداروشکر بعضی کلماتو بدون اینکه گیر کنه میگه منم اصلا به روش نمیارم دکتر یکم خیالمو راحت کرد گفت چون ژنتیکی نیست درمان میشه و جایی برا نگرانی نیست فقط اینکه با کسی جز من و معلمش حرف نمیزنه ناراحتم میکنه خیلی کم حرف شده تو جمع ولی تو فشار نمیزارمش 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جانم دلم رفت براش انشالله سلامت بغلش بگیری نی نی نازتو😍🥰.. دوستم میشه با نی نی تو دلت اینسری تک ...

عزیزممم انشاالله که تا سال دیگه همین موقع برا دختر گلت یه خواهر یا برادر میاری 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پسر کوچیکم خیلی تکون می‌خورد.ولی به دنیا اومد زیاد پرجنب و جوش نیست خداروشکر .فکر نکنم ربطی داشته با ...

خدا حفظش کنه انشاالله امیدوارم در مورد دختر منم همین طور باشه 

عزیزممم انشاالله که تا سال دیگه همین موقع برا دختر گلت یه خواهر یا برادر میاری

انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه💚🙏🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

دکتره نگفت چقدر طول میکشه بهتر شه؟ به خانواده شوهرت درباره دارو های دکتره حرفی زدی؟

اصلا نگفتم با دکتر حرف زدم ، گفت یک ماه منتظر بمون اگه خوب نشد باید دارو رو شروع کنیم 

انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه💚🙏🥺

قربونت برم انشاالله خوش خبر باشی