2777
2789
عنوان

دختر زرنک کوچه با دختر خنگ کوچه

86 بازدید | 12 پست

بچه ها این دخترا تو کوچمونن جفتشون طلاق گرفتن!

یکی زرنگ با یه پولدار تو منطقمون دوس شد خونه براش درست کرد و کلی پول و طلا و غیره!!

این یکی طلاق گرفته همه میگن دختر خوبیه هاا ولی پسرا قشنگ ازش پول میگرن 

اون دختر اولی به اسم تیغ زن در رفته و اسمش خوب نیس ولی به نظر من بردو الهه همون دختر اولی قصه ما کرده😄

سودابه دختر دومی داستان ما درسته اسمش خوبه میمن خوبه ولی دلس🙁

نتیجه گیری همیشه خودت مهم باشی حرف مردم مهم نباشه برد بازی با خودته الهه تازه ماشینم خرید چند روزه 

نریزید سرم فقط محترمانه حرف بزنیم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی حرف پشت سرت باشه ارزش نداره

منم واسه همین از منطقه امنم بیرون نیومدم و ۳۰ سالم شدع تا خوشنام باشم اما یجورایی پشیمونم

ولی آدمی که از هیچی نترسه ازش میترسن!

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

😂با سوز بود دلم برا سودی میسوزه بخدا پسرا اونو تیغ میزنن واسه این خرج میکنن تازه قیافه هم نداره

خب سودی جون دیوانه اس 🤣مام یه دختر همسایه امون بود میرفت دزدی طلاها مردم تعطیلاتم میرفت میداد اخر سر بهترین شوهرو کرد😐🤣🤣