2777
2789
عنوان

داشت گریه میکرد پشت تلفن

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 37 پست

وقتی کات کردی به هیچ وجه باهاش تماس نگیر گلم بذار همو فراموش کنید.وقتی پسری واقعا دختری رو بخواد هیچکسی نمیتونه حریفش بشه،پس فراموشش کن لطفا

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من یه چیزی بگم شاید بهم حمله بشه ولی میگمتو رو خدا نچسبید به پسرا اون طفلکیا شرایط ازدواج ندارن پول ...

من نمیخوام گارد بگیرم ولی وقتی خودش بهم قول داد تمام طول رابطه پشت گوشم خوند ازدواج میکنیم تقصیر من چیه یا امثال من

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی خب واسه ازدواج هیچوقت فشار نیارید به مردا،ارزشش زمانیه که خودش با میل و علاقه ی خودش اقدام کنه،زوری و با فشار هیچ فایده و ارزشی نداره

اونم وقتی این حرفارو میزنه بیخیالش شو

من یه چیزی بگم شاید بهم حمله بشه ولی میگمتو رو خدا نچسبید به پسرا اون طفلکیا شرایط ازدواج ندارن پول ...

با خط به خط حرفاتون موافقم 

نمیدونم چه اصراری دارن واسه ازدواج دوران دوستی بهترین دورانه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
من نمیخوام گارد بگیرم ولی وقتی خودش بهم قول داد تمام طول رابطه پشت گوشم خوند ازدواج میکنیم تقصیر من ...

تقصیری ندارین اما واقعیت اینه که پسرا شرایط ازدواج ندارن و تو هم واقع بین باش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بنظرم بهانست،اگه واقعا بخوادت پدرشو راضی میکنه بیان خواستگاریت

همه همینو بهم میگن ولی خیلی کارا برام کرد کلی هزینه و هربار قهر میکردم از شهر دیگه میکوبید میومد شهرمون تا از دلم دربیاد و ....و هزارتا کار مث این ک باعث شده نفهمم چی حقیقت چی نیست

بعضی مواقع شده دروغ بگه و همین باعث شده نفهمم چی به سرم اومده

شاید راست میگه بنده خداا

میدونی خواهر  ،،،،اره منم حق میدم که ی وقتایی واقعا شرایط جور نیس یا خانواده مخالفه ولی با همه مخالفتا و مشکلات اگه ی پسری ی دختریو بخاد ،راه پیدا میکنه ،،،،ولی اگه بخادشا ،اگرم نخاد و نظرش صددرصدی نباشه با کوچمترین مهالفت میره ،،میدونی چیه این پسرا دارن با زبون بی زبونی میگه آغااا نظر خانواده من می اززه تو و کل خانداتو ،،،،،تمامممممم

میدونی خواهر ،،،،اره منم حق میدم که ی وقتایی واقعا شرایط جور نیس یا خانواده مخالفه ولی با همه مخالف ...

اینم درستههه🥲🥲

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

واقعا اگ شرایطشو نداره اصرار نکنید خودتون کوچیک کردید و اگ بهم برسید ممکنه ب مشگل بخورید

خودش مدام پشت گوشم از اول رابطه میخوند ازدواج میکنیم میگیرمت من نمیخواستم تو هیچ نوع رابطه ایی برم بهشم گفتم من ازدواجیم بااین وجود اومد بعد تهش طرف باید بفهمه شرایط نداشته؟ 

بعد چرا گریه میکنه خب عادیی کات کنه بره ک منم فکرکنم ادم بده بوده

ولی خب واسه ازدواج هیچوقت فشار نیارید به مردا،ارزشش زمانیه که خودش با میل و علاقه ی خودش اقدام کنه،ز ...

من زوریی بهش نکردم خودش میدونست دختر اهل تو رابطه برویی نیستن بهشم گفتم ازدواجیم ولی رها نکرد و قول داد ازدواج کنیم 

همه همینو بهم میگن ولی خیلی کارا برام کرد کلی هزینه و هربار قهر میکردم از شهر دیگه میکوبید میومد شهر ...

عزیزم🥲به هرحال چه میاد چه نمیاد تو اصلا اسم خواستگاری و ازدواج رو نگیر