2777
2789
عنوان

داشت گریه میکرد پشت تلفن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست
من زوریی بهش نکردم خودش میدونست دختر اهل تو رابطه برویی نیستن بهشم گفتم ازدواجیم ولی رها نکرد و قول ...

من خودمم یکی دو سال پیش همچین اتفاقی برام افتاد،طرفم میدونست من دنبال رابطه هدفمند هستم،نزدیک دوسال رابطشو باهام ادامه داد و خیلیم دوسم داشت،آخرش گفت من دوست دارم ولی شاید نتونیم به هم برسیم،منم گفتم اگه اینجوری بهتره همین الان تموم شه،الان حتی قیافشو یادم نمیاد...و الان هزار بار خدارو شکر میکنم که تو زندگیم نیست چون آدم من نبود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودمم یکی دو سال پیش همچین اتفاقی برام افتاد،طرفم میدونست من دنبال رابطه هدفمند هستم،نزدیک دوسال ...

واقعا مرسی ازاین حرفاتون چون واقعا الان حس حال خوبی ندارم ازاینور میگم یعنی گول خوردم ازاینور میگم پس گریه هاو اونکاراش چی بود 

بعد تو ازدواج نکرد؟

واقعا مرسی ازاین حرفاتون چون واقعا الان حس حال خوبی ندارم ازاینور میگم یعنی گول خوردم ازاینور میگم پ ...

حق داری سردرگم باشی عزیزم،بسپار به زمان🥰

نمیدونم،هییییچ گونه خبری ازش ندارم،اولاش خیلی اذیت بودم،اما با گذرزمان،منم ازش گذشتم

من فقط میدونم اگه واقعا بخوادت ازت نمیگذره 

مخصوصا ک پسره و خیلی از یه دختر آزادیش تو ازدواج بیشتر

بهش بگو قبول دارم پدرت ناراضیه ولی خودتم تو تصمیمت مصمم نیستی بعدم دیگه ولش کن بخوادت خودش میاد هرجوررشده

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
من فقط میدونم اگه واقعا بخوادت ازت نمیگذره مخصوصا ک پسره و خیلی از یه دختر آزادیش تو ازدواج بیشتربهش ...

اره گفتم همه میگن بخوادت کوهم جابه جا میکنه بعد گریه میکرد میگفت من همه کار کردم نمیاد خواستگاریی لجه بدون بابامم ک خانوادت قبول نمیکنن منم دیگه بحثو تموم کردم به قول شما رها کردم درکل حس میکنم نیاز داره یکم تنها باشه یا کلا تنها باشه 

اره گفتم همه میگن بخوادت کوهم جابه جا میکنه بعد گریه میکرد میگفت من همه کار کردم نمیاد خواستگاریی لج ...

اره رها کن چیزی مال تو باشه ازکنارت نمیگذره

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍