2777
2789
عنوان

برای درمان بیش فعالی بچه از کجا باید شروع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 50 پست
توروخدا دارو بهش نده اونا تا ابد روش تاثیر میزارنمن بچگی بیش فعال بودم متخصص گفت باید ۳ سال قرص بخور ...

نه اصلا اینطور نیست پسر من دارو می خوره خیلی خوب شده الکی مردم و نترسون 

اینا دارو خوردنشون از خوردنش بیشتر ضرر داره 

الان علائمش اینه؟؟ببینمن بیش فعالی ک بودم علائم این بود که نمیتونستم درس بخونم اصلاتمرکز نداشتمحتی ه ...

اتفاقا اینم نمیتونه تمرکز کنه 

اصن نمیتونه درس بخونه 

پرته کلا 

والا پرخور نیس اصن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته باعث قتل میشه؟میدونی بیش فعالی چیه اصلا؟؟؟؟

اره میدونم برو توام راجبش تحقیق کن ببین .بیش فعالی که درمان نشه چه رویدادهای حبران ناپذیری پشت خودش میذاره 

شوهر من دکتر مغزو اعصابه اگه تو از اون بیشتر حالیت میشه و میفهمی یه مطب بزن براخودت

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
اتفاقا اینم نمیتونه تمرکز کنه اصن نمیتونه درس بخونه پرته کلا والا پرخور نیس اصن

ببرش دکتر

ولی یه دکتر خیلی خوب توروخدا

قرصارم سعی کن تا یه مدتی بهش بدی

باشگاه حتما بفرست

اره میدونم برو توام راجبش تحقیق کن ببین .بیش فعالی که درمان نشه چه رویدادهای حبران ناپذیری پشت خودش ...

منظور من اینه تا اخر عمرش قرص نخوره

سعی کنه انرژیشو تخلیه کنه مثلا باشگاه بره

اتفاقا اینم نمیتونه تمرکز کنه اصن نمیتونه درس بخونه پرته کلا والا پرخور نیس اصن

عزیزم ببر روانشناس کودک ...حتی لازم شد چند تا دکتر ببر و حتما دارو بده‌....یکی از نزدیکان من بچه اش پیش فعال بود...مادر در مقابل حرف معلم و دکتر و ... خیلی مقاومت کرد و بسیار بدش میومد که چرا میگن بچه اش باید درمان بشه...و میگفت بچه ام شلوغه خودم بزرگش میکنم به کسی ربط نداره...خلاصه با سختی فراوان این بچه بزرگ شد...مادر فکر می‌کرد پیش فعالی فقط مختص کودکی هست و در بزرگسالی عوارض نداره...ولی الان پسره خیلی عذاب میکشه...با اینکه خیلی باهوشه ولی تمرکز نداره ...هر چقدر درس میخونه نمیتونه آنچنان که باید تو کنکور موفق بشه....تو هیچ کاری موفق نمیشه و کله شق شده و کم کم داره افسرده و پرخاشگر میشه....الانم درمان نمیشه...مادرش خیلی پشیمانه که چرا اون زمان بچه رو درمان نکرد.‌‌.

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️