2777
2789
عنوان

برای درمان بیش فعالی بچه از کجا باید شروع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 50 پست
تمام این چیزایی که گفتی رو داره عیر لکنت اصلاااا نمیتونه تمرکز کنه ۱۰۰۰بار صداش میزنم جواب نمیده

بیش فعالا که لکنت ندارن

اول ببر ی روان شناس یا مشاور خوب کودک تست میگیره بهت میگه بعد ی سری کاردرمانی و بازی درمانی برای تمرکز هست اونارم میتونه بره در مرحله بعد اگر روان شناسش صلح ببینه به روان پزشک معرفی میکنه و دارو 

همتا اسم خـودمه♥
عزیزم ببر روانشناس کودک ...حتی لازم شد چند تا دکتر ببر و حتما دارو بده‌....یکی از نزدیکان من بچه اش ...

بآور کن من با این قضیه اصن مشکلی ندارم 

ولی مشکل اصلی پدر مادرمن نمی‌خوان قبول کنن این بچه مشکل داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پی چطوری باید کنترلش کنیم

نمیدونم واقعا

من خودم بچه بودم ۳ ماه قرص خوردم

دکترمم یکی از دکترای خیلی خوب اصفهان بود

الان اینطوری نیستم که خیلی پرانرژی باشم یا کم خوراک ها

فقط تمرکزم مشکل داره ( مثلا حتی یه تایمی وقتی میخواستم بخوابم از توی پذیرایی صدای راه رفتن میومد انقد میرفت رو اعصابم که گریه میکردم و عصبانی میشدم خیلی) یا اینکه درس میخونم کوچکترین چیز حواسمو پرت میکنه

و خیلی سعی کردم و خوابمو اوکی کردم توی سر صدا

مثلا وقتی خانواده سر صدا میکردن چیزی نمیکفتم ک ساکت باشن کم کم خودمو عادت دادم

الان بچست ۹ سال 

بنظرم یه چند دوره قرص بده بهش تا بزرگتر شه و کنترل کردن خودش رو یاد بگیره

و اینکه بهترین راه درمانش هم تغییر در روند زندگیته ولی خب بچست و نمیفهمه دیگه

ببرش دکتر ببین چیمیگه

بآور کن من با این قضیه اصن مشکلی ندارم ولی مشکل اصلی پدر مادرمن نمی‌خوان قبول کنن این بچه مشکل داره

از ته دل دعا میکنم بچه ات خوب بشه....چاره ای نیست ...یواشکی ببر دکتر و اگه دارو داد یواشکی بده بهش...

من خودم بچه ام مشکل داره ... شوهرم موافق درمان نیست و حتی یک بار نبرده کاردرمانی...من خودم بدون ماشین و با چه سختی میبرمش دکتر و کاردرمانی و بازی درمانی و گفتاردرمانی....از خانواده شوهرم هم پنهان کردم و یواشکی دارم میبرم....انشالله که جواب بده...مادریم دیگه...لازم باشه تو روی همه به خاطر بچه امون باید باستیم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️