2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4485 بازدید | 247 پست
لکه های زرد یا خونابه ای که درجه ای از خون هست هم پریودهلطفا اطلاعات ندارید راهنمایی نکنید

من گفتم لکه های زرد وخونابه پریودنیست؟خودمن شده روزه بودم ونیم ساعت قبل اذان مغرب خونابه دیدم زپزموبازکردم چون باطله .چشم خانم مجتهد 

زمان انعقاد نطفه قلب میزنه ؟هر بخش بدن یه زمانی تشکیل میشه زمان تشکیل قلب هم مشخصه همین حور زمان تشک ...

نه زمان انعقادنطفه قلب وجودنداره ومن اینونگفتم گفتم اون لخته ی خون جوری خلق شده که حتی زمان انعقادنطفه جنسیتش هم مشخص شده وقابل تغییرنیست .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا چی اخه مث من‌ناامید نیسی ببینی چی میکشم هرماه تو پریودی کارم گریه اس

نامید نباش.آبجیم بعد ده سال باردار شد.بدون آی وی اف و....

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
فقط به اون گفتن که بیاد نی نی سایت مرجع تقلید بشهچون به ما که همچین چیزایی نگفتن🙄🙄🙄

والا

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نه زمان انعقادنطفه قلب وجودنداره ومن اینونگفتم گفتم اون لخته ی خون جوری خلق شده که حتی زمان انعقادنط ...

بله درسته جنسیتش تعیین شده ولی روح و قلب نداره 

مثل مرده ای که جنسیت داره چندین سال زنده بوده زندگی کرده ولی چون  روح نداره دیگه زنده نیست گیرنده های عصبیش از کار افتادن درد رو حس نمیکنه قلبش طپش نداره و  با ادم زنده فرق داره 

اسی گفته بلافاصله روز اول میخوام اقدام کنم یا روزای ششم هفتم که دیگه پاک میشن اکثرا

عنوان تاپیکش رو بخون و توی پست هاش هم خودش میگه روز هایی که خون کم میاد و لکه هست میخوام اقدام کنم باز پریوده

✒️

وا چه ربطی داره 🤣🤣وقتی تخمک ازاد میشه ادم پریود نمیشه باردار میشه در ماهم ممکنه ادم ۱۰ تا فولی داش ...

فرآیند آزاد شدن تخمک از تخمدان «تخمک گذاری» می‌گویند. در افرادی که چرخه قاعدگی منظم دارند این اتفاق تقریبا ۱۴ روز قبل از شروع پریود رخ می‌دهد. مراحل تخمک گذاری به این صورت است که هر ماه بین روزهای ششم تا چهاردهم چرخه قاعدگی، هورمون محرک فولیکول (FSH) باعث رشد فولیکول‌های تخمدان‌ می‌شود. با این حال، در روزهای ۱۰ تا ۱۴، فقط یکی از فولیکول‌های در حال رشد می‌تواند یک تخمک کاملا بالغ تشکیل ‌دهد. در مرحله بعد، تقریبا در روز چهاردهم چرخه قاعدگی، افزایش ناگهانی هورمون لوتئینه‌کننده (LH) باعث آزاد شدن تخمک بالغ می‌شود.

حوصله نداشتم خلاصه بگم کپی کردم

بخونید توضیح کامل داره