2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4734 بازدید | 248 پست

تو سال 2025 چه چیزا که نمیبینیم 

یکم مطالعه کنین در مورد این مسائل خو 

تو پریودی تخمک آزاد میشه؟ ☹️😒

عجیب و جالبین 

اونایی که دارن طبق معمول بحث مذهبی میکنن این وسط

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه از یه طرف دیگه قضیه رو نگاه کردم🤣🤣🤣

هرچی ب حرفاش فکر میکنم دارک تر میشه💀😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

عزیزم اگه دنبال بچه سالمو صالح و درستکار هستی و نمیخای فردا بدکاره بشه تو پریودی کاری نکنین

آدما بهترین روز رو برا بچه دار شدن انتخاب میکنن، شما توی نجاست میخای بچدارشی؟؟؟ازون بچه ک تو نجاست تشکیل شده فردا برات بچه خوبی در نمیاد و ب غیر از غصه و دردسر برات چیزی نداره،ندیدی میگن معلوم نیس فلانی تو چه شبی نطفه اش بسته شده ک اینجوری بد هست و بی ذات، آدمی ک تو نجاست نطفه اش بسته شه سنگدل میشه و بی مسئولیت،پدر مادر نمیشناسه، مثل کسی ک تیر رو زد توی گلوی حضرت علی اصغر

دل ندارن،بجاش سنگه

حرام کجا بود شوهرمه هرچی ک تو نته نباید باور کرد

گلم نزدیکی تو پریود مکروه یا حرامه دقیق نمیدونم،بعد شما میخای بهترین گل زندگیتون رو تو اون روز بکارین؟؟؟

خانومی بهت ی راه کار میدم انجام بده و بحرف همسایه های بی عقلت گوش نده،آدم تو پریودی نزدیکی نمیکنه، تا حالا فکر نکردی ایدز چطوری بعضیا میگیرن با اینکه اصن بغیر زنو شوهر با کسی دیگه نخابیدن؟؟؟بخاطر همین کاراست

حتی خارجی ها هم تو فیلمای اونجوریشون تو رابطه پریود نیستن،چون هزارتا مریضی میگیرن

ی زن ومرد سفید رفتن پیش امام علی و مرد ب زنش گفته این زن بهم خیانت کرده چون ما سفید پوستیم ولی بچه مون سیاه پوست،امام علی بینشون قضاوت کرده وگفته شما در پریودی نزدیکی کردین درسته؟؟اوناهم گفتن اره،بعد امام علی گفتن دلیل رنگ بچه همینه ،این بچه ب مرور زمان رنگ پوستش عادی میشه و از سیاه پوستی بیرون میاد،و زنت بهت خیانت نکرده خیالت راحت،

اینم گفتم برات تعریف کنم بدونی چقد رو همچی تاثیر داره لحظه بسته شدن نطفه

اصلا حرف زدنتون با ی ادم دلشکسته و ناراحت خوب نبود.

حقیقتا حالم ب هم خورد از فکر اینکه ادمای اطرافمم همینجور باشن.

ی عده مسخره میکنن ی عده مذهبی هم با خشم و عصبانیت کامنت میزارن

یکم مهربونتر باشین جای دوری نمیره

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

عزیزم در پریودی اصلا خوب نیست نطفه بسته شه

نفعی ضرری بما نمیرسه

منتها زمان بستن نطفه خیلی مهمه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه دار نمیشی چون بیش از حد به قضیه گیردادی و وسواس گرفتی و استرس داری

رها کن بابا

رهاسازی باعث میشه به خواستت برسی از هرکی میخوای بپرس

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
تعریف فقهی و علمی متفاوتهموقع حیض ،حتی روز هفتم یه لکه خیلی کم هم باشه حیض به حساب میاد و بعد از اون ...

میدونم عزیزم ولی اگر روزششم پاک بشی میتونی غسل کنی وپاک مچسوب میشه وممکنه فرداش دوباره لکه ببینی چون زیر دهروزهست میشه خون حیض