2777
2789
عنوان

کیا اعتماد به نفس دانشگاه رفتن ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست
والا ما داریم میریم دانشگاه ندیدم کسی بابت زشت بودن کسی حرف بزنه ...منی که معمولیم چقدر باهام خوبن � ...

اره واقعا اینا فکراییه که ادما وقتی تینیجرن بیشتر بهش فکر میکنن وارد دنیای بزرگسالی بشن دیگه کلی مشکل جدید براشون پیش میاد این فکرا میره کنار من الان هم خودم معمولیم هم دوست زشت دارم هم دوست خوشگل هم معمولی اون خوشگله عوضی بود که دومی نداشت ولی با اون زشته الان مدتهاست دوستیم کلی خاطره خوب داریم دیگه میدونم معیار ارتباط برقرار کردن با ادما باید ذاتشون باشه ولی منم دبیرستان بودم اینجوری فکر نمیکردم ! کلا دبیرستان خیلی جو سمیه بچه هایی که ازاد تر و یا خوشگل ترن بقیه رو خیلی ازار میدن 

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

اره واقعا اینا فکراییه که ادما وقتی تینیجرن بیشتر بهش فکر میکنن وارد دنیای بزرگسالی بشن دیگه کلی مشک ...

تقریبا آره همین جوریه ...

والا حتی در برخورد با جنس مخالفم من اینقدر دورم پسر هست که خنده ام میگیره 😂 نه خوشگلم ،نه کار خاصی میکنم ،نه چیز دیگه ...دقیقا همون ذات آدم مهمه ،تهشم بازگشت همه به سوی ذات خوبه 😁

🤍🩶🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم عزیزم من دانشگاه رو برا ایندم میرم ولی چون تو محیط اطراف اینو شنیدم که پشتم گفتن زشت میترسم ا ...

توی دانشگاه همه جور دختری هست    توی کلاس ملاک درس و رتبه ی علمی هست و تا زمانی که استاد سر کلاسه تمرکز روی درسه و کسی جرات نمیکنه چیزی بگه اصلا وقت هم نمیشه  میمونه زمان بِرِک که بعضیا میخوان وارد حاشیه بشن   شما تایم بِرِک ک شد برو حیاط کتابخونه کتابتو بخون